發新話題

又黎啦~今次又打得好正

呢個風我覺得應該一面力。第二面裂都俾多佢

引用:
原帖由 b.jam 於 2-10-2008 10:55 PM 發表
呢個風我覺得應該一面力。第二面裂都俾多佢
玩原裝力咪幾好~大家開心又放心~

慢D得唔得呀........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 jeffreywo 於 2-10-2008 22:49 發表
好力有限....

風眼都無,強極有限
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

1面力(電油桶)

引用:
原帖由 0o0p 於 2-10-2008 11:25 PM 發表
1面力(電油桶)
吹爆!!!

at last.. force me to take a rest at home...

整!星期一到咪好囉!連續放幾日!

反正遲到不如星期一先到啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

回復 24# 的帖子

遲多幾個鐘都可能得

引用:
原帖由 一等兵 於 3-10-2008 00:09 發表
反正遲到不如星期一先到啦
到左星期一都唔一定係8號la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-10-2008 00:39 發表

到左星期一都唔一定係8號la
李氏力場會張風力"減低".........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

原本仲約左打game..而家又要延遲.....

如果星期一都KEEP到8號,大家可以連放幾日假喇^^

http://siuhakfans.blogspot.com/

引用:
原帖由 甜甜 於 3-10-2008 10:59 發表
如果星期一都KEEP到8號,大家可以連放幾日假喇^^
無啦,打唔成啦,由熱帶風暴變左熱帶低氣壓.

發新話題