發新話題

救命呀。就黎癲

打完之後
希望你可以訓餐包

好x煩囉。。。

我問個fd...佢話會唔會個位老人家就黎唔得。。。始終係老人家我又唔想打去老人院.......

引用:
原帖由 b.jam 於 7-10-2008 00:55 發表
我問個fd...佢話會唔會個位老人家就黎唔得。。。始終係老人家我又唔想打去老人院.......
對敵人仁慈就係對自己的........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 b.jam 於 7-10-2008 00:55 發表
我估佢唔係唔得
只係佢有幻覺o者

已經無嘈,明天再黎過。。。又或者斷左氣

師兄比我好
我每日訓教都要受「光」擾 嘈音
對面大廈無4點都唔熜燈 之後呀爹又要睇波 上面又嘈生哂
我每日都訓得唔好
每日就係靠4點~6點訓2個鐘 係巴上訓一個鐘吊命

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 7-10-2008 01:23 發表
師兄比我好
我每日都訓得唔好
令尊喜歡睇西甲 ?

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 7-10-2008 01:23 發表
師兄比我好
我每日都訓得唔好
耳塞加眼罩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 7-10-2008 02:02 發表

令尊喜歡睇西甲 ?
係足球都岩

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-10-2008 02:30 發表

耳塞加眼罩
之前放左對喇叭係床頭 訓果時播歌
點知而家壞左
唯有.......MP3 + 眼罩
投訴左一次嫁啦

打去環保署嘈下,睇下佢肯唔肯幫你跟啦

回復 11# 的帖子

師兄,我對面樓低層都有間老人院。
我之前都試過我個阿婆狂叫:救命呀,阿sir啊!!!

B.JAM哥哥,我想問你住咩座

引用:
你同你個FD少去老人院同醫院......D冇事冇干,有某D老人家因為精神問題,仲有大把時間都會唔知叫咩..............

發新話題