發新話題

10月12日cgf 燒烤團[吹水post]

引用:
原帖由 阿芝 於 8-10-2008 22:58 發表
PAUL哥唔得嘛~
屯門碼頭係一個總稱,唔一定係paul屋企
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

都好喎 咁就買埋野食一齊運入去
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 8-10-2008 23:02 發表
都好喎 咁就買埋野食一齊運入去
佢o個度係比錢場,個人入去有錢比就得
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

有冇車接送?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-10-2008 23:16 發表
有冇車接送?
如果係蝴蝶灣的就一程車,龍鼓灘的就要睇下到時點

個人傾向蝴蝶灣,你地走的時候會方便d

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-10-2008 23:22 發表

其實我唔知係點...總之你地搞到就ok~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-10-2008 23:22 發表

起碼有我同paul哥兩架車~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 8-10-2008 23:33 發表

起碼有我同paul哥兩架車~~
paul到時揸唔揸成謎

回復 22# 的帖子

紅色紅色紅色
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 louisli 於 8-10-2008 22:55 發表

oh...
果陣好似book van仔去的
你黎唔黎?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

我多數去到附近叫司機車我去

引用:
原帖由 阿芝 於 8-10-2008 23:36 發表
紅色紅色紅色
無問題~~
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 8-10-2008 23:36 發表
紅色紅色紅色
會比佢個妹知左,到時老頭的把柄會比怪妹妹揸住

引用:
原帖由 HunterX 於 8-10-2008 23:36 發表

你黎唔黎?
睇時間,多數趕唔到...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-10-2008 23:40 發表

會比佢個妹知左,到時老頭的把柄會比怪妹妹揸住
佢成日坐架啦~~怕咩~~
-但丁

發新話題