發新話題

請問買槍有冇保養??

究竟有冇淨膠身買???

樓主你唔好諗埋咁多不切實制的野啦.......
驚aug 易爛咪買第二支囉
唔好睇到d玩具槍好似紙札咁先得架
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 5-3-2007 21:04 發表
樓主你唔好諗埋咁多不切實制的野啦.......
驚aug 易爛咪買第二支囉
唔好睇到d玩具槍好似紙札咁先得架
見識小,煩到大家唔好意思....
我諗住買槍之前問清楚d姐,免得買左先後悔。始終買槍的錢都唔少(對冇咩錢的人黎講)

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 5-3-2007 21:17 發表

見識小,煩到大家唔好意思....
我諗住買槍之前問清楚d姐,免得買左先後悔。始終買槍的錢都唔少(對冇咩錢的人黎講)
唔係話你煩,但係支槍易唔易爛好睇你點對支槍ga
彈劾

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-3-2007 16:06 發表

好似手提咁,有人跌落屎坑都無事,有人袋褲袋都會爆

話唔埋

aug無金屬身

地球睇起上尼都係圓,但係事實上唔係

地球睇起上尼都係圓,但係事實上唔係 <---嘩 串爆樓主 -o- (不過我都見過d唔係圓既 bb彈 -o-",我見果爆係長條型-o-[四邊起角])

引用:
原帖由 t3237823 於 5-3-2007 21:24 發表

地球睇起上尼都係圓,但係事實上唔係 <---嘩 串爆樓主 -o- (不過我都見過d唔係圓既 bb彈 -o-",我見果爆係長條型-o-)
仲有d 勁大水口.......
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 5-3-2007 21:23 發表

唔係話你煩,但係支槍易唔易爛好睇你點對支槍ga
收到!明解~~ THX

[quote]原帖由 t3237823 於 5-3-2007 21:24 發表

錫住用的話, 老馬基本上無邊支唔耐用既...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 match_man 於 5-3-2007 17:48 發表

真的AUG不是金身的,是強化膠
真的aug 唔算膠,用聚合物比較好

驚個身爆左無得玩的話,依家可以買支大陸aug淨要個身,其他件拆出黎既可以當士啤。

不過話時話,真係好少聽過aug爆膠身。

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 5-3-2007 23:58 發表
驚個身爆左無得玩的話,依家可以買支大陸aug淨要個身,其他件拆出黎既可以當士啤。

不過話時話,真係好少聽過aug爆膠身。
大陸果個身仲易爆...

引用:
原帖由 match_man 於 5-3-2007 08:27 發表

阿公講得好

唔係圓形的彈------手工太差那些
只有gtoray係叫阿公
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 6-3-2007 02:01 發表

唔!!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-3-2007 16:06 發表

好似手提咁,有人跌落屎坑都無事,有人袋褲袋都會爆

話唔埋

aug無金屬身

地球睇起上尼都係圓,但係事實上唔係
AUG 有廠家造了金身..........

引用:
原帖由 MF 於 6-3-2007 02:01 發表

死....

發新話題