60 1234
發新話題

[認真] 尋鄰居

尋鄰居

屯門兆禧苑

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 a98mkl 於 12-10-2008 12:53 發表

兆禧苑!?!?!?我地都住得好近喎!!!!!!
去唔去今日個bbq
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

屯門邁亞美海灣

引用:
原帖由 a98mkl 於 12-10-2008 12:53 發表

兆禧苑!?!?!?我地都住得好近喎!!!!!!師兄係咪都有睇涼宮架XD(情報生命體)
我無睇,但呢個terms我幾年之前都已經有用

旺角朗豪桑拿
鵰。豹。狸。獅。狒

上環,甘雨街。

引用:
原帖由 a98mkl 於 12-10-2008 14:02 發表

BBQ???咩事BBQ@@
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=28734&extra=page%3D1

屯門 置樂花園 (最補難衫果個花園 )

屯門人去bbq la

引用:
原帖由 a98mkl 於 12-10-2008 14:02 發表

BBQ???咩事BBQ@@
原來你係有讀過小保梁的師弟

今個weekend我都可能去bbq(另一個bbq)maybe會過黎黎打過蕉孚

竹園天馬苑

60 1234
發新話題