20 12
發新話題

新手一問,有關p90彈鼓問題題

新手一問,有關p90彈鼓問題題

發覺p90鏈匣供彈真的很不 流暢,經常jam彈,所以決定要換彈鼓,請問有邊隻好?係唔係只係得一隻選擇?  要幾多錢呢? 邊度有得買?

唔該哂師兄

只有一隻﹐去邊買?一係等二手﹐一係都係個度啦~
幾錢?自己落去問啦~

唔好意思呀, 我係新手呀, 我唔係好知你所講既地方係邊呀,你可唔可以話比我知呢?
係唔係都係廣華街口個邊呢?

引用:
原帖由 kk3296 於 7-3-2007 10:59 發表
唔好意思呀, 我係新手呀, 我唔係好知你所講既地方係邊呀,你可唔可以話比我知呢?
係唔係都係廣華街口個邊呢?
廣華街差唔多間間都有, 入去話要p90彈箱就無死...

唔駛入za, 因為佢無賣

引用:
原帖由 kokoro 於 6-3-2007 18:54 發表
只有一隻﹐去邊買?一係等二手﹐一係都係個度啦~
幾錢?自己落去問啦~
你咁樣同廢話有咩分別!!:x

引用:
原帖由 追逐者 於 7-3-2007 12:44 發表

因為佢自己都唔知|)

回覆 #4 伯言 的帖子

原來係咁既, 真係唔該哂呀, 不過你知唔知幾錢呢?
仲有我想知要加m16 定 m4 匣呢?

引用:
原帖由 追逐者 於 7-3-2007 12:44 發表

因為只要肯search下﹐就無需要問~
個隻匣又唔係今時今日先出﹐都出左幾年﹐討論左幾年啦~

引用:
原帖由 kk3296 於 7-3-2007 17:39 發表
原來係咁既, 真係唔該哂呀, 不過你知唔知幾錢呢?
仲有我想知要加m16 定 m4 匣呢?
M16匣 and M4匣 are  same...

引用:
原帖由 kokoro 於 7-3-2007 21:21 發表

因為只要肯search下﹐就無需要問~
個隻匣又唔係今時今日先出﹐都出左幾年﹐討論左幾年啦~
咁你點解又要扮答佢
但係又唔係比到咩野佢呢?
你叫佢上online shop望下都好丫師兄...

算啦, 你地唔好嗌交啦,我唔想因為我一個問題而令到你地有不和呀,
我自己會去找啦, 唔該哂咁多位

$650-750
得呢隻, 無第隻

引用:
原帖由 伯言 於 8-3-2007 13:28 發表

$650-750
得呢隻, 無第隻
唔該哂你呀, 講開又講, 我最近喺you tube 見到有自製p90電彈壼, 好型架, 仲唔駛用m4匣添, 如果有邊位識整就好啦

請問係咪用左呢隻彈箱就可以原全解決上彈問題? 係咪一樣要用番Marui 彈, Thanks. 仲有三百彈係咪有新舊分? thanks

我未用過呀, 不過師兄話用呢隻彈壼係可以解決上彈問題,不過亦有聽過雙m4匣唔係咁fit個彈壼, 要做少少手腳, 我諗用咗呢個彈壼就唔駛一定要用marui彈啦
無錯, 300匣係有分新舊的,新的有一個"鉈"

20 12
發新話題