55 1234
發新話題

改用大電一問

改用大電一問

小弟用g36c, 想改玩大電,
請問各位師兄 改前托好,定係外加電盒好呢???

如果師兄唔緊枝槍既樣,加魚骨裝電盒,駁長條線就我架啦
NO COMPROMISE!

GP有出G36電柄!唔知岩唔岩你洗

引用:
原帖由 老鼠 於 6-3-2007 16:00 發表
如果師兄唔緊枝槍既樣,加魚骨裝電盒,駁長條線就我架啦
呢個方法係唔係最平呢?????

引用:
原帖由 rYaN 於 6-3-2007 16:01 發表
GP有出G36電柄!唔知岩唔岩你洗
係唔係類似第二幅圖果隻?????大約幾多錢左右???

引用:
原帖由 xhing380 於 6-3-2007 16:09 發表

係唔係類似第二幅圖果隻?????大約幾多錢左右???
\
唔係...直頭係槍托
用左就唔可以接埋個托

引用:
原帖由 xhing380 於 6-3-2007 16:02 發表

呢個方法係唔係最平呢?????
我唔知...不過我呢個方法唔會太貴
電盒(90)+魚骨(國產)(50)+電線(幾蚊雞)=200>

引用:
原帖由 老鼠 於 6-3-2007 16:28 發表

我唔知...不過我呢個方法唔會太貴
電盒(90)+魚骨(國產)(50)+電線(幾蚊雞)=200>
  good 喎, 90蚊電盒邊間有得買????

個後電托好似要五舊水喎

我自己就用了最直接的放法 , 用大電托
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

引用:
原帖由 qkraymond 於 6-3-2007 18:45 發表
我自己就用了最直接的放法 , 用大電托
ZA果個大電手托唔錯,我有用

引用:
原帖由 fire23wong 於 6-3-2007 19:20 發表

ZA果個大電手托唔錯,我有用
師兄, 屍a個手托幾多錢左右

引用:
原帖由 xhing380 於 6-3-2007 19:35 發表

師兄, 屍a個手托幾多錢左右
about$220

唔該晒, 好似加埋側鏡橋靚d喎!!!!!
師兄, 個大電托底加唔加到鏡橋

大電尾托~~~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回覆 #14 westdog 的帖子

師兄買左幾多錢, 呢件野好似都唔平喎
裝果陣駛唔駛拆散晒成枝槍先飛到線???
G3--賣飛佛

55 1234
發新話題