發新話題

改用大電一問

回覆 #15 xhing380 的帖子

呢個尾托大約5百幾,有埋電線,只要拆開下身就可以了

回覆 #16 路比 的帖子

五舊幾?!    好似貴左少少, 都係買個大電手托抵d
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 xhing380 於 6-3-2007 20:49 發表
唔該晒, 好似加埋側鏡橋靚d喎!!!!!
師兄, 個大電托底加唔加到鏡橋
加到的 , 左右 及下都可以加橋
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

回覆 #18 qkraymond 的帖子

唔該晒, 今晚就去馬!!!!
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 xhing380 於 7-3-2007 16:59 發表
  唔該晒, 今晚就去馬!!!!
拿比相你看一看
生要盡力打退敵人

回覆 #20 qkraymond 的帖子

感謝你!!!!!!  

但係原裝托的槍帶扣又裝唔裝得返???
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 xhing380 於 7-3-2007 17:50 發表
   感謝你!!!!!!  

但係原裝托的槍帶扣又裝唔裝得返???
咁就用唔到啦 , 因為大托個底大咗若果用了那個托
底的橋就唔 fit 及收唔緊 . 這是美中不足的
生要盡力打退敵人

其實個大電尾托都唔洗5百幾的...只係齊頭5百囉...
我想問師兄你個大電前護木放唔放到9.6v大電阿~~
就咁睇好似剛剛可以放到8.4v~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 7-3-2007 19:31 發表
其實個大電尾托都唔洗5百幾的...只係齊頭5百囉...
我想問師兄你個大電前護木放唔放到9.6v大電阿~~
就咁睇好似剛剛可以放到8.4v~
我現在用緊 9.6v 電 o家
生要盡力打退敵人

引用:
原帖由 xhing380 於 6-3-2007 20:49 發表
唔該晒, 好似加埋側鏡橋靚d喎!!!!!
師兄, 個大電托底加唔加到鏡橋
加到

回覆 #22 qkraymond 的帖子

唔該晒咁多位, 小弟噚晚去屍a度買左大電托, 亦都裝左上枝槍度,
個槍帶扣真係唔fit , 買果陣又受氣, 好似唔想做生意咁:x
今晚再放圖上來分享
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 xhing380 於 8-3-2007 08:28 發表
唔該晒咁多位, 小弟噚晚去屍a度買左大電托, 亦都裝左上枝槍度,
個槍帶扣真係唔fit , 買果陣又受氣, 好似唔想做生意咁:x
今晚再放圖上來分享
你去邊間買o野呀   咁受氣我地幫你消消氣呢
生要盡力打退敵人

我果個first 大電托fit 到喎…

引用:
原帖由 xhing380 於 8-3-2007 08:28 發表
今晚再放圖上來分享
還有今天出了鴨記買咗兩件小玩意來裝飾下支 g36c 有時間
再影多張相比你看看啦
生要盡力打退敵人

引用:
原帖由 qkraymond 於 8-3-2007 18:35 發表

你去邊間買o野呀   咁受氣我地幫你消消氣呢
我去左卡色媽咪度買囉 ,唉,俾錢佢都要受氣

放圖先
G3--賣飛佛

發新話題