發新話題

改用大電一問

引用:
原帖由 xhing380 於 8-3-2007 23:45 發表

我去左卡色媽咪度買囉 ,唉,俾錢佢都要受氣

放圖先
師兄 ! 你個嘴都幾......長 wow ......
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

引用:
原帖由 qkraymond 於 9-3-2007 15:13 發表

師兄 ! 你個嘴都幾......長 wow ......
he he!!! 長d自豪d嘛   支咀都係卡色媽咪0既產品,hk51外槍管, 八寸長!!!!!!!

師兄set新野幾錢呀???好吸引喎
G3--賣飛佛

個鴨記 laser 連 mount 85蚊
支電筒以前買落
老鼠尾 20元
電筒mount 12蚊
你話ok 嗎  
生要盡力打退敵人

回覆 #33 qkraymond 的帖子

哇!!!!!咁抵?!?!?!?!搵日去鴨記尋寶先
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 xhing380 於 9-3-2007 16:35 發表
  哇!!!!!咁抵?!?!?!?!搵日去鴨記尋寶先
你唔 "鹽" 個樣國狗 , 好多o野都幾底買呀
生要盡力打退敵人

引用:
原帖由 qkraymond 於 9-3-2007 16:41 發表

你唔 "鹽" 個樣國狗 , 好多o野都幾底買呀
卡色媽咪d質數都同國狗差唔多啦, 個大電托入面d膠水漬多到好似鼻涕咁
上螺絲時又"卡卡"聲,好似就泥散咁,唉, 恐怖
況且師兄set新野唔似大陸野,買泥嚇下人都抵
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 xhing380 於 9-3-2007 17:14 發表

卡色媽咪d質數都同國狗差唔多啦, 個大電托入面d膠水漬多到好似鼻涕咁
上螺絲時又"卡卡"聲,好似就泥散咁,唉, 恐怖
況且師兄set新野唔似大陸野,買泥嚇下人都抵
咁百幾蚊就有這個效果 , 真係唔打得都可以睇得呀
生要盡力打退敵人

回覆 #31 qkraymond 的帖子

豬三六聖誕樹
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 9-3-2007 22:33 發表
豬三六聖誕樹
1,2,3....

Oh, Christmas Tree Oh Christmas Tree link together with the trees!

豬三六...就係要貪佢夠緊湊.....點解要加咁多野

wei.....兄弟,,,,你把野幾好睇wor...呵呵

引用:
原帖由 14692 於 9-3-2007 22:33 發表
豬三六聖誕樹
衰鬼 , 你又笑人地 .......
生要盡力打退敵人

引用:
原帖由 qkraymond 於 9-3-2007 23:08 發表

衰鬼 , 你又笑人地 .......
咁有少少'無啦啦多撻疤'既感覺

回覆 #40 14692 的帖子

無法啦, 加左側鏡橋就會心郁郁要加野上去, 就好似m4果d用左ris就自然要加野泥會塞滿佢咁
我都就泥跌入呢個深淵度
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 xhing380 於 9-3-2007 23:15 發表
無法啦, 加左側鏡橋就會心郁郁要加野上去, 就好似m4果d用左ris就自然要加野泥會塞滿佢咁
我都就泥跌入呢個深淵度
拆哂D骨, 一了百了

發新話題