55 1234
發新話題

改用大電一問

引用:
原帖由 xhing380 於 9-3-2007 23:15 發表
無法啦, 加左側鏡橋就會心郁郁要加野上去, 就好似m4果d用左ris就自然要加野泥會塞滿佢咁
我都就泥跌入呢個深淵度
我跌左啦....我支16呀....

引用:
原帖由 14692 於 9-3-2007 23:17 發表

拆哂D骨, 一了百了
曾幾可時都拆過 , 但又好似唔係幾順 "超" .......
總知蛇加咗對腳 , 點都有d d 用
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

引用:
原帖由 Duck仔 於 9-3-2007 23:19 發表

我跌左啦....我支16呀....
你枝十六改左乜呀, 放d毒上泥啦
G3--賣飛佛

乜都冇改....只係執過下入便d野....

而家想將把野改到靜音...又要洗$$了

引用:
原帖由 xhing380 於 2007-3-9 23:15 發表
無法啦, 加左側鏡橋就會心郁郁要加野上去, 就好似m4果d用左ris就自然要加野泥會塞滿佢咁
我都就泥跌入呢個深淵度
我只係鐘意d骨,咩都冇加 技技都係咁,丫~唔係,我有加魚骨護片

引用:
原帖由 路比 於 10-3-2007 00:04 發表

我只係鐘意d骨,咩都冇加 技技都係咁,丫~唔係,我有加魚骨護片
咁你貼張圖上來見下啦~~~
我支野最好~加左一條低骨用來打夜game用~平時唔用又唔覺佢存在~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回覆 #51 westdog 的帖子

等下星期有時間上埋色先啦

引用:
原帖由 qkraymond 於 9-3-2007 23:21 發表

曾幾可時都拆過 , 但又好似唔係幾順 "超" .......
總知蛇加咗對腳 , 點都有d d 用
有咩用?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 12-3-2007 08:19 發表

有咩用?
怕黑的時候可以照住條路o羅
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

回覆 #54 qkraymond 的帖子

怕黑...唔係嘛
本來無一物, 何處惹塵埃

55 1234
發新話題