17 12
發新話題

改用大電一問

改用大電一問

小弟用g36c, 想改玩大電,
請問各位師兄 改前托好,定係外加電盒好呢???

引用:
原帖由 老鼠 於 6-3-2007 16:00 發表
如果師兄唔緊枝槍既樣,加魚骨裝電盒,駁長條線就我架啦
呢個方法係唔係最平呢?????

引用:
原帖由 rYaN 於 6-3-2007 16:01 發表
GP有出G36電柄!唔知岩唔岩你洗
係唔係類似第二幅圖果隻?????大約幾多錢左右???

引用:
原帖由 老鼠 於 6-3-2007 16:28 發表

我唔知...不過我呢個方法唔會太貴
電盒(90)+魚骨(國產)(50)+電線(幾蚊雞)=200>
  good 喎, 90蚊電盒邊間有得買????

個後電托好似要五舊水喎

引用:
原帖由 fire23wong 於 6-3-2007 19:20 發表

ZA果個大電手托唔錯,我有用
師兄, 屍a個手托幾多錢左右

唔該晒, 好似加埋側鏡橋靚d喎!!!!!
師兄, 個大電托底加唔加到鏡橋

回覆 #14 westdog 的帖子

師兄買左幾多錢, 呢件野好似都唔平喎
裝果陣駛唔駛拆散晒成枝槍先飛到線???
G3--賣飛佛

回覆 #16 路比 的帖子

五舊幾?!    好似貴左少少, 都係買個大電手托抵d
G3--賣飛佛

回覆 #18 qkraymond 的帖子

唔該晒, 今晚就去馬!!!!
G3--賣飛佛

回覆 #20 qkraymond 的帖子

感謝你!!!!!!  

但係原裝托的槍帶扣又裝唔裝得返???
G3--賣飛佛

回覆 #22 qkraymond 的帖子

唔該晒咁多位, 小弟噚晚去屍a度買左大電托, 亦都裝左上枝槍度,
個槍帶扣真係唔fit , 買果陣又受氣, 好似唔想做生意咁:x
今晚再放圖上來分享
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 qkraymond 於 8-3-2007 18:35 發表

你去邊間買o野呀   咁受氣我地幫你消消氣呢
我去左卡色媽咪度買囉 ,唉,俾錢佢都要受氣

放圖先
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 qkraymond 於 9-3-2007 15:13 發表

師兄 ! 你個嘴都幾......長 wow ......
he he!!! 長d自豪d嘛   支咀都係卡色媽咪0既產品,hk51外槍管, 八寸長!!!!!!!

師兄set新野幾錢呀???好吸引喎
G3--賣飛佛

回覆 #33 qkraymond 的帖子

哇!!!!!咁抵?!?!?!?!搵日去鴨記尋寶先
G3--賣飛佛

引用:
原帖由 qkraymond 於 9-3-2007 16:41 發表

你唔 "鹽" 個樣國狗 , 好多o野都幾底買呀
卡色媽咪d質數都同國狗差唔多啦, 個大電托入面d膠水漬多到好似鼻涕咁
上螺絲時又"卡卡"聲,好似就泥散咁,唉, 恐怖
況且師兄set新野唔似大陸野,買泥嚇下人都抵
G3--賣飛佛

17 12
發新話題