45 123
發新話題

新手一問(德軍的問題)

新手一問(德軍的問題)

M83 SAAV<請問有乜評語
請問where有得賣
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

評語 -> 平

想買可以PM 我

多袋, 舒服, 加水袋又得

想要可PM我...價錢可議

回覆 #1 Kuznetsov 的帖子

信和 莫x科 有得賣

好似都要四百蚊
G3--賣飛佛

我又問...沙色SAAV邊度有得賣?

引用:
原帖由 xhing380 於 8-3-2007 17:10 發表
信和 莫x科 有得賣

好似都要四百蚊
即係平or貴?

SAAV....
多袋, 好用
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 8-3-2007 22:24 發表
SAAV....
多袋, 好用
本來打算用H帶
but m83saav好好so...打算buy^^

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-3-2007 23:06 發表

本來打算用H帶
方便 , 一件就攪掂.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-3-2007 23:06 發表

本來打算用H帶
點解唔買肚兜呢?
tac gear果件話晒德佬都有著.....

m83就.............
一來冇用過啦....二來雖然多袋但d袋唔係咁好用的......

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 9-3-2007 00:09 發表

點解唔買肚兜呢?
tag gear果件話晒德佬都有著.....

m83就.............
一來冇用過啦....二來雖然多袋但d袋唔係咁好用的......
saav放36夾...係咪一個袋一隻?
定係就番36夾d位放到兩隻?

回覆 #11 伯言 的帖子

一隻.....仲要緊緊地.................
始終擺M4夾最fit......
但36夾肥過M4夾嘛.........

引用:
原帖由 learngod86 於 9-3-2007 00:27 發表
一隻.....仲要緊緊地.................
始終擺M4夾最fit......
但36夾肥過M4夾嘛.........
我用16的so XD好fit...
我求實用

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 9-3-2007 00:34 發表

我求實用
m4............
gum冇野啦.......m4夾好fit.....
係左右兩個大袋很不方便............

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 9-3-2007 00:34 發表

我求實用
我自己就覺得saav難拎匣, 同埋太多其他pouch唔知放咩好...

45 123
發新話題