發新話題

新手一問(德軍的問題)

引用:
原帖由 learngod86 於 9-3-2007 00:39 發表

m4............
gum冇野啦.......m4夾好fit.....
係左右兩個大袋很不方便............
好似< cake>住?
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

H帶比較好??

回覆 #16 Kuznetsov 的帖子

開袋唔方便....最好改拍扣......

H帶會甩袋......穿林時經常發生.....
仲有重量全都落在腰間.....>,<

但為左做型冇法啦...

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 9-3-2007 01:06 發表

但為左做型冇法啦...
saav好似好dd

唔使跟足都ok架....

引用:
原帖由 learngod86 於 9-3-2007 01:21 發表
唔使跟足都ok架....
Thx a lot 師兄

SAAV 我覺得用落唔就手, 我件泥色都封緊塵

Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

i have one saav in flecktarn color.....
just use a few time, coz mag pouch isnt good for single mag......
but main reason is i like tag gear件肚兜 more.....

回覆 #23 golliwog19 的帖子

yeah good choice~

have photo ma?

this this..........

not expensive ga....

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 9-3-2007 01:13 發表

saav好似好dd
如果對應G36匣, SAAV係唔太方便, 但係SAAV袋16匣好正(12隻)
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 learngod86 於 9-3-2007 01:06 發表

但為左做型冇法啦...
其實條Belt較鬆少少就可以比肩帶分擔了
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

想問問saav是什麼?(無知的)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 learngod86 於 9-3-2007 02:45 發表
this this..........

not expensive ga....
的確,肚兜比m83好用多了.(雖然我未用過m83,但用h帶和一個ob色的肚兜比較過,肚兜比較順手.)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

發新話題