發新話題

新手一問(德軍的問題)

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-3-2007 23:06 發表

本來打算用H帶
but m83saav好好so...打算buy^^
點解唔買肚兜呢?
tac gear果件話晒德佬都有著.....

m83就.............
一來冇用過啦....二來雖然多袋但d袋唔係咁好用的......

學神 born to sleep...

回覆 #11 伯言 的帖子

一隻.....仲要緊緊地.................
始終擺M4夾最fit......
但36夾肥過M4夾嘛.........

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 9-3-2007 00:34 發表

我用16的so XD好fit...
我求實用
m4............
gum冇野啦.......m4夾好fit.....
係左右兩個大袋很不方便............

回覆 #16 Kuznetsov 的帖子

開袋唔方便....最好改拍扣......

H帶會甩袋......穿林時經常發生.....
仲有重量全都落在腰間.....>,<

但為左做型冇法啦...

唔使跟足都ok架....

回覆 #23 golliwog19 的帖子

yeah good choice~

this this..........

not expensive ga....

引用:
原帖由 Smartone 於 11-3-2007 02:26 發表

1, 咁...點解你又唔買肚兜呢?
tac gear果件話晒德佬都有著.....

2,m83就.............
一來係你冇見到相有用過啦....二來雖然多袋但d袋唔係咁好用的(呢句真!!)......

C:\Documents and Se ...
1.我暫時冇呢個需要, thx...

2.看來我眼花了....圖那件是討論中的m83嗎?...真係多謝師兄指點.......

引用:
原帖由 皇家御貓 於 9-3-2007 09:45 發表

其實條Belt較鬆少少就可以比肩帶分擔了
是分別不大的.......一來始終d野大多數響條腰度....二來係左右fing既問題

發新話題