發新話題

目標:人類全滅

引用:
原帖由 於 17-11-2008 15:07 發表

佢有得SELL的....
不過我整極都整唔到美洲果邊...玩左三次都失敗
thx~~

我o岩o岩開左鋪, o係馬逹加斯加開始...... 慢到呢......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

師兄,我想問下點傳染其他國家??
點解一開始個國家宜家有成几百萬人感染晒,但無人死??
個國家醫院、飛機場、碼頭都封晒。

Highest Mark : 97530 ...

2 countries left.....

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 17-11-2008 16:42 發表
師兄,我想問下點傳染其他國家??
點解一開始個國家宜家有成几百萬人感染晒,但無人死??
個國家醫院、飛機場、碼頭都封晒。
唔病變咪唔會死人囉,其實要用常理去唸
要無病徵先會無人去防治,等病毒散開到全國時其實都唔會有人理,無病痛你唔會睇醫生架
當九成地方中招先開始慢慢放病徵出黎,果時政府就開始慢慢關邊境燒屍帶口罩,TOO LATE~

我令全世界(日本,紐西蘭,馬達加斯加,古巴除外)無人唔染病,我用病毒
之後用sneezing(打噴嚏),coughing(咳嗽),vomiting(嘔吐)開路
跟手diarrhea(腹瀉),pulmonary edema(肺水腫)擴大戰線
最後kidney failure(腎衰竭),hemorrhaging(出血)做王牌
其中嘔吐同出血變成特徵bloody vomit(嘔血)
死曬
令外有無人解左最後既病徵?

其實係咪只要佢關左機場同海港, 就無辦法再對付佢?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

我令全人類都死晒,但係好低分,得48130, 有冇師兄可以教下路?

點解樓上o的師兄殺唔晒o的人都仲高分過我咁多o既?
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

新分數

都係用病毒
不過比人研發左疫苗
仲話成功, 我唔可以再感染任何人
點算!?

唔怕, 果時已經0 healthy同 65 alive. . . .

引用:
原帖由 追逐者 於 17-11-2008 17:41 發表
我令全世界(日本,紐西蘭,馬達加斯加,古巴除外)無人唔染病,我用病毒
之後用sneezing(打噴嚏),coughing(咳嗽),vomiting(嘔吐)開路
跟手diarrhea(腹瀉),pulmonary edema(肺水腫)擴大戰線
最後kidney failure(腎衰竭) ...
liver failure
heart failure
blindness
hypotonia
encephalitis

引用:
原帖由 zeta 於 17-11-2008 21:07 發表
新分數

都係用病毒
不過比人研發左疫苗
仲話成功, 我唔可以再感染任何

唔怕, 果時已經0 healthy同 ...
點玩可以咁高分? 殺得快D?
-但丁

RESISTANCE 有無必要升爆?
-但丁

125677分..

引用:
原帖由 追逐者 於 17-11-2008 17:41 發表
最後kidney failure(腎衰竭),hemorrhaging(出血)做王牌
其中嘔吐同出血變成特徵bloody vomit(嘔血
bloody vomit係由pulmonary edema+vomiting做成.....

我係差古巴就可以全殺.....好好運地都係唔好運地我第一個地點係馬達加斯加....初初玩唔知道開始時隱密既重要, 結果唔夠快....

之後都抽唔中老馬....次次都係死唔晒...

好難玩呀
彈劾

終於全滅.......

但係得32814......
-但丁

發新話題