發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

成立CGF聯盟?
真的可以嗎?
好似我地個個都離對方的是也

睇落又真係離好遠....

死喇...個個都咁散,好難互相幫助...
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

如果大家好想聚在一起的話我有一個方法
集中一處開值民地(in the same 島)
之後將主城的資源同兵放去新開的值民地
之後 del 主城(要等到主城的兵同資源到左先好del否則會消失曬)
咁咪大家聚在一起囉
but 我睇大家都未必咁做

有冇人要石頭?
我有100 多咗可以送比人

石頭....真係唔會嫌多o架....

你好快就知石頭真係多多都唔夠的了....

引用:
原帖由 積夫 於 5-12-2008 19:52 發表
石頭....真係唔會嫌多o架....

你好快就知石頭真係多多都唔夠的了....
因為我個倉仲係細,而且又有人會打我... 所以都係益自己友好d
要嗎?

引用:
原帖由 ACYY 於 5-12-2008 20:45 發表

因為我個倉仲係細,而且又有人會打我... 所以都係益自己友好d
要嗎?
我要呀..

引用:
原帖由 destiny 於 5-12-2008 18:24 發表
如果大家好想聚在一起的話我有一個方法
集中一處開值民地(in the same 島)
之後將主城的資源同兵放去新開的值民地
之後 del 主城(要等到主城的兵同資源到左先好del否則會消失曬)
咁咪大家聚在一起囉
but ...
c兄呢個方法得...不過都要等d人要高等少少先

因為e家我想講粗口
一日比人攻成4次

引用:
原帖由 1233 於 5-12-2008 21:11 發表

我要呀..
sorry~ 路程太遙遠喇=3="

引用:
原帖由 1233 於 4-12-2008 04:46 PM 發表

c兄~我以運出300單位的酒了
要8小時後才運到!
你可以game pm按我的名字...
再按我國..就會出現運輸物資的方格
你再按下方格..及拉出300單位的水晶和按運輸
就可以交易了
check左了~ thank you
不過我岩岩先睇到...用鬼左D
而家SEND左200水晶比你~剩下100聽日過埋比你
要你等真係唔好意思...一定會比番你的

我在31:35, 有冇人o係左近??
另外我想問下點做買賣?
今晚打老虎

買賣o既野...我勸你都係算吧喇,直頭唔好浪費資源去起市場,簡直係浪費金錢浪費時間....

直接搵人交換好過。

回復 57# 的帖子

除非大家都係百萬富翁

引用:
原帖由 1233 於 5-12-2008 09:12 PM 發表

c兄呢個方法得...不過都要等d人要高等少少先

因為e家我想講粗口
一日比人攻成4次
你咪算好囉
我一個月內每一天五至六次
仲要係同一個盟打
三個島都差D淪陷(由1000以內跌到1600幾)
依牌仲興玩過度攻擊
搞到我要開假期
D  go又係廢的  告左俾go聽沒人理

請問點樣save??

發新話題