發新話題

Sun Project 的M40A1 OR M40XB 是否值得購買

引用:
原帖由 車神勇 於 10-3-2007 01:43 發表
蛇三仲有支未改例個陣出ga m40a1 樓主你可以去睇下
西京都好似有

引用:
原帖由 TACKLE 於 10-3-2007 09:46 發表

西京都好似有
西京個支打gas ga
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 10-3-2007 11:15 發表

西京個支打gas ga
TGC果枝先打gas

http://www.tokyo-model.com.hk/trade/productview/1945

曾經有個m40xb,一個字「準」~

正野~

我屋企都有隻m40但係唔知係咪xb...

手拉槍尼講呢支都算係咁,木柄真係造得靚(我造木ge都係咁話)

但係我只會以below一千去買...亦都係用呢個價錢買...
鵰。豹。狸。獅。狒

APS-2 EX 和 M40A1 結構上那支較耐用和命中率較高,還有APS-2如果轉木柄的話,大約要how much,雖然性能比外觀重要,但木柄令人 必要時買套木柄更換

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-3-2007 09:01 發表
我屋企都有隻m40但係唔知係咪xb...

手拉槍尼講呢支都算係咁,木柄真係造得靚(我造木ge都係咁話)

但係我只會以below一千去買...亦都係用呢個價錢買...
師兄唔覺佢D木好"林"咩?

已有初部決定 APS-2 MK 2(木柄版)  <買後備膠柄上場,換木柄在家裝飾> OR SUN M40A1 問題是那支較耐用和性能較高

引用:
原帖由 mouselkm 於 9-3-2007 19:32 發表
誰叫日本實施新的<安全>規定: .....罐度穿原裝力時代完結 ,安全( ?)時代降臨.... 至於APS外おt不多..內部是否也大同小異, 還有APS-2的原型槍是甚麼?我想不到
Steyr廠所生產既其中一款槍

引用:
原帖由 TACKLE 於 10-3-2007 22:30 發表

TGC果枝先打gas

http://www.tokyo-model.com.hk/trade/productview/1945
西京個度寫住gas type 架
彈劾

引用:
原帖由 mouselkm 於 11-3-2007 20:18 發表
已有初部決定 APS-2 MK 2(木柄版)  <買後備膠柄上場,換木柄在家裝飾> OR SUN M40A1 問題是那支較耐用和性能較高
aps2 d補品多好多
彈劾

引用:
原帖由 mouselkm 於 9-3-2007 19:32 發表
誰叫日本實施新的<安全>規定: .....罐度穿原裝力時代完結 ,安全( ?)時代降臨.... 至於APS外おt不多..內部是否也大同小異, 還有APS-2的原型槍是甚麼?我想不到
如果係都要搵個真槍model比佢既話就係 steyr ssg-69

引用:
原帖由 車神勇 於 11-3-2007 21:30 發表

西京個度寫住gas type 架
係呀, M40A1 TGC咪係打gas囉, 俾多photo你睇

引用:
原帖由 伯言 於 11-3-2007 21:43 發表

如果係都要搵個真槍model比佢既話就係 steyr ssg-69
Styer SSG

APS-2
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題