43 123
發新話題

請問叉機有冇話邊個牌子好??

請問叉機有冇話邊個牌子好??

請問叉機有冇話邊個牌子好??或者邊個牌子好用?
AUG要改咩先用到大電??
一排電係咪唔夠??要買夠兩排??
用9倍鏡去望100m外1.7m的人有幾大度ar??3-9倍鏡夠用嗎?

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 9-3-2007 13:51 發表
請問叉機有冇話邊個牌子好??或者邊個牌子好用?
AUG要改咩先用到大電??
一排電係咪唔夠??要買夠兩排??
用9倍鏡去望100m外1.7m的人有幾大度ar??3-9倍鏡夠用嗎?
answer to last question: airsoft cannot shoot that far...with 9x you can see what you cannot hit, that is more than enough

其實新手上路 , TLP叉機都唔錯.
如果你一舊電有>2000mah, 都夠你打番五千飛既.
打game用鏡 3、4倍最fit了~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

今日去左槍街

有冇師兄可以post下你地用緊果d叉機??在槍街見到果d都要成$380(TLP)以上...有冇d平d嫁??
仲有呢點解唔係好見到槍街有賣長槍case??我想買番個裝AUG,師兄有冇介紹??
最後AUG係咪咩槍帶都用得??

槍袋問佢就拎俾你ga la....
槍帶....是但啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-3-2007 20:25 發表
槍袋問佢就拎俾你ga la....
槍帶....是但啦
但係我想買個箱....一個長方形放得入AUG的箱...

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 9-3-2007 20:24 發表
有冇師兄可以post下你地用緊果d叉機??在槍街見到果d都要成$380(TLP)以上...有冇d平d嫁??
仲有呢點解唔係好見到槍街有賣長槍case??我想買番個裝AUG,師兄有冇介紹??
最後AUG係咪咩槍帶都用得??
叉機...不靚唔要平,平ge唔多好...Case...無咩人用,但你想係咩case 先?....AUG....你問槍鋪那些吧,佢地要幫你的...

引用:
原帖由 match_man 於 9-3-2007 20:58 發表

叉機...不靚唔要平,平ge唔多好...Case...無咩人用,但你想係咩case 先?....AUG....你問槍鋪那些吧,佢地要幫你的...
其實我有問過...得一間話有係賣曬...case有咩類型??

叉機今日睇來睇去都係幾個model....去鴨記又搵唔到...我在鴨記見到有一粒粒充電池賣,同槍街果d一樣,自己砌會唔會平d??
4200mah的電係咪太多??

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 9-3-2007 21:06 發表

其實我有問過...得一間話有係賣曬...case有咩類型??

叉機今日睇來睇去都係幾個model....去鴨記又搵唔到...我在鴨記見到有一粒粒充電池賣,同槍街果d一樣,自己砌會唔會平d??
4200mah的電係咪太 ...
Case...唔一定係star個隻,鴨記有D鋁造的,但有無這樣的需要就睇你la....

拎個箱去打game...型就型,不過好痛苦...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-3-2007 21:14 發表
拎個箱去打game...型就型,不過好痛苦...
同意

係咪好X重??

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 9-3-2007 21:22 發表
係咪好X重??
起碼你要用手抽...揹唔到係背脊wor..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-3-2007 21:26 發表

起碼你要用手抽...揹唔到係背脊wor..
咁又係喎....但係用槍袋支槍唔會在入面`浪`下`浪`下咩??

43 123
發新話題