18 12
發新話題

請各位注意安全意識.

請各位注意安全意識.

所以話...時刻都要保持安全!

支持

安全

0係未肯定所以人都知end game既時候都唔應該除mask,何況打緊game時除mask....冇理由自己走出馬路話架車專登撞自己掛.....

果個人自己除罩自己事啦....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

咪係,在地盤自己除頭盔,有舊石跌落來掟穿你頭,賴得邊個?

所意有時同d 新仔打都幾驚.......
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 10-3-2007 18:46 發表
所意有時同d 新仔打都幾驚.......
咁你咪好怕同我打lo

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 10-3-2007 19:31 發表

咁你咪好怕同我打lo
如果你係新仔ga話,呢個世界就無哂新仔了
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 10-3-2007 19:40 發表

如果你係新仔ga話,呢個世界就無哂新仔了
我真係新仔黎既呀....

你咁都唔信人既呀....e..

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 10-3-2007 19:47 發表

我真係新仔黎既呀....

你咁都唔信人既呀....e..
個個都信,係你唔信
彈劾

引用:
原帖由 louisli 於 10-3-2007 12:51 發表
咪係,在地盤自己除頭盔,有舊石跌落來掟穿你頭,賴得邊個?
(有舊石跌落來掟穿你頭)總承建商, 科文,安全主任,判頭...個個都有責任

Wargame中,每個人都有責任去照顧自己和堤醒他人安全

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-3-2007 20:35 發表

(有舊石跌落來掟穿你頭)總承建商, 科文,安全主任,判頭...個個都有責任

Wargame中,每個人都有責任去照顧自己和堤醒他人安全
但總有 D人就鐘意唔睇燈過馬路 , 被車撞到時就話人唔小心開車
這些人做事只要求人負責 , 而自己一D責任都不用負 .
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

引用:
原帖由 qkraymond 於 10-3-2007 21:54 發表

但總有 D人就鐘意唔睇燈過馬路 , 被車撞到時就話人唔小心開車
所有人都有責任

問題是等級...

引用:
原帖由 qkraymond 於 10-3-2007 21:54 發表

d人賴屎大,無得救|)
NO COMPROMISE!

18 12
發新話題