發新話題

舊化件vest...

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 14-3-2007 00:04 發表

只要有心實玩到.......(叫你跑晒成個白泥,由要你周圍爬,周圍訓地,成身濕晒咁過河,重要邊做邊搵cover邊射擊都已經足夠)

http://www.youtube.com/watch?v=Blrpjlqfi7g

...
考試後幾時有預埋我.....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

okok,最多我扮個Commando officer企係度大叫 faster faster

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 14-3-2007 00:25 發表
okok,最多我扮個Commando officer企係度大叫 faster faster
分明恰我遲鈍....

回覆 #48 皇家御貓 的帖子

我做路人甲

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-3-2007 00:48 發表
我做路人甲
唔好唔好,大家都英軍嘛,一於同我齊齊做officer
搵塊板寫野扮下評分,無論佢點勁,點跑都好,最後都唔比佢pass

回覆 #50 22nd_SAS 的帖子

揾人扮PTI

叫佢跑城門

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 13-3-2007 16:52 發表

唔好唔好,大家都英軍嘛,一於同我齊齊做officer
搵塊板寫野扮下評分,無論佢點勁,點跑都好,最後都唔比佢pass
training instructor 唔會係officer 咁滯....通常沙展
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-3-2007 07:19 發表
揾人扮PTI

叫佢跑城門
嘔泡死
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 13-3-2007 23:46 發表
著住件vest玩一次commando test,包掂
都係要浸下泥水喇...

引用:
原帖由 MF 於 14-3-2007 07:23 發表

training instructor 唔會係officer 咁滯....通常沙展
叫我嗎?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-3-2007 09:09 發表

叫我嗎?
你pass左先啦,新兵

引用:
原帖由 MF 於 14-3-2007 07:23 發表

you"re right

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 14-3-2007 13:18 發表

你pass左先啦,新兵
我都係得三條半.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-3-2007 13:19 發表

我都係得三條半.
staff sergeant

大貓便宜3條是也~

發新話題