18 12
發新話題

舊化件vest...

舊化件vest...

到底要點先可以整到vest舊舊地呢.....
我件vest太鮮色鳥~~

但係我已經著左一年幾 , 用一次洗一次
都係d袋底花左少少而已
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 louisli 於 12-3-2007 10:59 發表
放石仔/冰落去一齊洗
石磨藍/冰磨藍
冰還OK , 石仔唔怕洗爛部機麼 ?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 12-3-2007 22:32 發表
唔好洗, 用粉筆磨粉/ 爽身粉放少少o向手,
再茶d落件vest簿簿地一層
我有攀石用chalk粉~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-3-2007 23:32 發表

好似....拿起d沙方便d..
落樓下花叢執一

引用:
原帖由 Pan 於 12-3-2007 23:44 發表
你又要舊化又要洗
玩野麼:x
我以為可以洗甩色嘛

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-3-2007 23:47 發表

而家d染料太好了...
咁web-tex好cheap之嘛...

[quote]原帖由 14692 於 13-3-2007 08:42 發表
大貓, 你著上身去沙地磨啦, 記住唔好洗, 用用

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 13-3-2007 14:51 發表
Webtex!? 無得救架喇.
嘍囉用cheap野...

引用:
原帖由 14692 於 13-3-2007 22:32 發表
唔得, 一定要講:x
我估佢係想講隻色會甩到好似NBC Suit咁....

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 13-3-2007 23:46 發表
著住件vest玩一次commando test,包掂
去邊度玩

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 14-3-2007 00:04 發表

只要有心實玩到.......(叫你跑晒成個白泥,由要你周圍爬,周圍訓地,成身濕晒咁過河,重要邊做邊搵cover邊射擊都已經足夠)

http://www.youtube.com/watch?v=Blrpjlqfi7g

...
考試後幾時有預埋我.....

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 14-3-2007 00:25 發表
okok,最多我扮個Commando officer企係度大叫 faster faster
分明恰我遲鈍....

引用:
原帖由 MF 於 14-3-2007 07:23 發表

training instructor 唔會係officer 咁滯....通常沙展
叫我嗎?

大貓便宜3條是也~

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-3-2007 23:22 發表

超, 我朋友個朋友識一個港人,他是SAS少校。

少校only...?

18 12
發新話題