43 123
發新話題

你會追求有男朋友的女孩子嗎?

一定唔會!!

贈樓主一句:
多行不義必自斃!!!
橫刀者不得好死!!!
delete

其實講真.....個女仔同得個人一齊.....一定有原因
你唔係個女仔.....你唔會知佢要o既幸福係咩野......
都唔會知佢而家幸唔幸福緊.......(港女例外)
見帛有師兄講話見到人地條仔樣衰就唔配做人男朋友......
有時睇人唔好咁表面....靚仔唔=人品好而且好多靚仔都太花心
樣衰o既好多都好專一...對女朋友好好
眼見出面真係好多美女與野獸........
但係單純地只看外表會冇止境地抱怨.......
有時睇透人心野獸都可以變王子架

有幾多對真係靚仔絕靚女呀......

我自問唔靚仔但我女朋友好多人都話靚女黎啦......

引用:
原帖由 derek_lok 於 29-12-2008 02:25 發表
一定唔會!!

贈樓主一句:
多行不義必自斃!!!
橫刀者不得好死!!!
agree
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

感謝各位的意見, 我知道應該怎樣做了...

會.. 亦都試過
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

雖然你已決定點做

不過我想問下你 , 如果喜歡一個女仔 , 自己渣唔到主意要問人去定唔去

由其是撬人牆腳 , 成功的話個女仔好大機會受前男友苦苦相逼

試問你點樣幫到個女仔 ?

咁易俾你撓到既.....將來都會一樣好易俾其他人撓到架姐.....自己諗啦
別人說我....太瘋癲 !

我笑他人....看不穿 ~

引用:
原帖由 於 13-1-2009 01:32 發表
雖然你已決定點做

不過我想問下你 , 如果喜歡一個女仔 , 自己渣唔到主意要問人去定唔去

由其是撬人牆腳 , 成功的話個女仔好大機會受前男友苦苦相逼

試問你點樣幫到個女仔 ?
又係喎...不過現在都冇關係了
我和她男友相比下, 太多東西是我現在或是在可見的將來都無法給予她...
看到他們的相片,知道她是幸福和快樂的.
所以無謂自討沒趣了...

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-1-2009 21:10 發表

我和她男友相比下, 太多東西是我現在或是在可見的將來都無法給予她...
知道了,就別再去諗太多

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

公平競爭姐...............

男未婚女未嫁.......

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-1-2009 21:10 發表

佢開心先系最重要,唔好念咁多lu ,不過我都明其實幾難做到

引用:
原帖由 derek_lok 於 29-12-2008 02:25 AM 發表
一定唔會!!

贈樓主一句:
多行不義必自斃!!!
橫刀者不得好死!!!
絕對同意!!!
搶人女朋友個D一定不得好死

43 123
發新話題