發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 6-1-2009 09:45 發表

Thx 請問arround 幾$$??km管fit 嗎
M4 carbine 用幾長?原裝外barrel用到嗎??
around HKD$4XX
km管fit
M4 carbine 用363mm
原裝外barrel用到,不過建議你換GP一体管.要輕用鋁,要質感及減抵擊發時所產生的共振用鋼.

岩岩裝左隻RA hammer..一個字形容.....滑!!!

想換埋prime hop up..但用AEG管果隻要下個月先返貨
佢係甘sell支PDI 6.01 比我...但太貴了好似$^*)定$(*),,,真係唔"寫"得

回復 152# 的帖子

PDI 6.01真係好嘢嚟架~!
一分錢一分貨,冇計~

d.s兄
我換左ra hammer之後....開完槍個trigger唔回番位ar
請問你有無咁ge情況?? 定係要汁左先用到ga??

引用:
原帖由 ayaka 於 7-1-2009 00:12 發表
d.s兄
我換左ra hammer之後....開完槍個trigger唔回番位ar
請問你有無咁ge情況?? 定係要汁左先用到ga??
係要汁左先用到,你拍埋隻原裝鎚到就知要修正邊兩個位,
跟手用把靚d嘅銼去磨走多餘部份就OK,
切記銼之前用膠紙封好啤鈴位先.
唔難架,最緊要唔好急~試下啦

回復 155# 的帖子

明白!!!
多謝指教

引用:
原帖由 ayaka 於 7-1-2009 00:43 發表
明白!!!
多謝指教
紅圈位令扣壓加重
緣圈位令Trigger回唔到位

對返原裝銼佢啦

附件

7-1-2009 00:50

明白!
但係如果紅圈位挫多左係咪會lock唔到hammer走火??

裝左支anti-rotation lock~~ 又型D..haha
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

ra出了一個"避免雙給彈零件" 唔知黠用呢??

引用:
原帖由 ayaka 於 7-1-2009 01:20 發表
ra出了一個"避免雙給彈零件" 唔知黠用呢??
睇落似塞尾頂

有關RA鎚另一改良方法:
安裝鎚彈弓時張兩條彈弓腳直接放在金身上. ( 正常放在Sear 之柱上)
便可解決按壓及單發等問題!
當然你嫌個鎚唔夠大力就另計!

回復 161# 的帖子

呢粒野係for井勝的

今日係改得最辛苦既一日..
P記hop up ,
KM M4carbine 管,
First 紅色hop up 膠

1.用P記hop up,No.58要執
2.P記hop up用First 紅色hop up 膠都要執
3.原裝外barrel用KM管No.57亦係要執

加上小弟工具不足..只得幾支迷你錯...
足足搞左6粒鍾...

P.S..換左hop up 同內管真係會無朋友.....

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 8-1-2009 02:40 發表
今日係改得最辛苦既一日..
P記hop up ,
KM M4carbine 管,
First 紅色hop up 膠

1.用P記hop up,No.58要執
2.P記hop up用First 紅色hop up 膠都要執
3.原裝外barrel用KM管No.57亦係要執

加上小弟工具不足. ...
辛苦哂~用紅色真係好難裝,不過效果你應該好滿意~

發新話題