發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

X4

Ching 你地D鋼parts 生鏽未???

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

今日買埋Prime圖釘及鋼 Barrel Extension!
只欠Prime 十全大補丹... 又要等0下先!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

未生鏽!

引用:
原帖由 jabberwock624 於 14-2-2009 23:31 發表
今日買埋Prime圖釘及鋼 Barrel Extension!
只欠Prime 十全大補丹... 又要等0下先!
其實唔裝圖釘有冇影響???

上膛杆會易爛 d

回復 213# 的帖子

請問師兄係明記買嗎?
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 15-2-2009 00:46 發表
請問師兄係明記買嗎?
yap!

引用:
原帖由 lololo 於 14-2-2009 23:26 發表
好在重未......不過E幾日好濕
加上明天打户外.....多數都會生鏽
之前打過機場.....一日對SIGHT縲絲就鏽晒

引用:
原帖由 lololo 於 14-2-2009 23:26 發表

咁易生鏽??
要保養下啦~
咦?!UBR??
廉價版or正價版??

引用:
原帖由 lololo 於 14-2-2009 23:36 發表

其實唔裝圖釘有冇影響???
圖釘乃必需品~!!

請問點保養防生鏽?

轉載自台灣forum[情報]GHK M4弾匣最新消息

小弟前幾天有耳聞GHK M4的彈匣已經快開發完成了!(等了好久  )

據GHK內部人員可靠消息指出,會拖這麼久,主要是因為他們在解決彈匣漏氣方面問題。

聽說這次產的量不小,國外下的訂單都很龐大,而且都是"平價"彈匣。

GHK內部人員指出

如果沒有意外

M4彈匣會在4月跟大家見面

對了  忘了補充

他們說已經解決彈匣漏氣問題

看來便宜又大碗的M4弾匣已經快呼之欲出了

引用:
原帖由 lololo 於 15-2-2009 23:26 發表
轉載自台灣forum[情報]GHK M4弾匣最新消息

小弟前幾天有耳聞GHK M4的彈匣已經快開發完成了!(等了好久  )

據GHK內部人員可靠消息指出,會拖這麼久,主要是因為他們在解決彈匣漏氣方面問題。

聽說這次產 ...
好消息
但睇過片ghk 匣好似無lock bolt function,
唔知係咪
匣方面以小弟所知好似重有pro-win,ra-tech,g&p(好似係co2匣)會出,
希望快d出來做福下我地呢d wa m4用家就好了

引用:
原帖由 桸藍 於 15-2-2009 16:14 發表
請問點保養防生鏽?
only 鋼parts used WD40

發新話題