發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

回復 237# 的帖子

pom料夠韌.....不過都係太硬
t骨應該都受左唔少苦la

引用:
原帖由 0050100 於 19-2-2009 21:55 發表
唔好問我禁多,我認黑仔係我.
圖釘呀圖釘,唔夠600飛就掏左我六十六個六亳六六六...
真係放血.
咁化學~?????!!!!

嘩~~鋼都嫌軟??
台灣鈦煲
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 25-2-2009 13:11 發表
嘩~~鋼都嫌軟??
台灣鈦煲
鈦係硬,但應該比鋼輕

我"諗"呢個係鈦合金...一支鋼可能溝幾十個%鈦
成支都係鈦, 兩三千蚊一條也許都唔得.

想問一下有無師兄知道有無廠會出3rd burst的module呢??
突然想玩3連發

引用:
原帖由 ayaka 於 25-2-2009 21:46 發表
想問一下有無師兄知道有無廠會出3rd burst的module呢??
突然想玩3連發
遲早O既事啦

引用:
原帖由 拾哥 於 27-2-2009 10:03 發表

遲早O既事啦
到時底唔住頸又要買一個身...多左D parts wow...砌落"多"左出來果支WA M4道先...

砌砌下...E? 差少少parts就有多支啦wow...又買先...打打下...原裝留下D parts又爛...又買...

唔好睇小一個hammer...根本就係諸葛亮ge奸計...

引用:
原帖由 hermanht 於 7-1-2009 08:03 發表

睇落似塞尾頂
睇落似塞BOLT尾給井

引用:
原帖由 hermanht 於 27-2-2009 19:17 發表

到時底唔住頸又要買一個身...多左D parts wow...砌落"多"左出來果支WA M4道先...

砌砌下...E? 差少少parts就有多支啦wow...又買先...打打下...原裝留下D parts又爛...又買...

唔好睇小一個hammer...根本就 ...
到時d件平d,就抵玩嫁喇,國狗一出,個市就玩完
同埋而家已經對電槍冇乜興趣...死未

引用:
原帖由 拾哥 於 2-3-2009 13:29 發表

到時d件平d,就抵玩嫁喇,國狗一出,個市就玩完
同埋而家已經對電槍冇乜興趣...死未
WA WE果D出槍都咁多問題, 國狗? 留番你玩

我最想有人出ge就係GBB G36系. 因為我冇玩過G36

不過最驚果D膠料唔靚...

引用:
原帖由 hermanht 於 2-3-2009 14:10 發表

WA WE果D出槍都咁多問題, 國狗? 留番你玩

我最想有人出ge就係GBB G36系. 因為我冇玩過G36

不過最驚果D膠料唔靚...
我等GBB既 KAC PDW ~~
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 2-3-2009 14:22 發表

我等GBB既 KAC PDW ~~
其實如果GHK支AK係打完彈識cut氣的話, 都好玩得過.
唔通只有bolt lock or open bolt先做到?

又加0左D新野玩!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

引用:
原帖由 jabberwock624 於 16-3-2009 00:01 發表
又加0左D新野玩!
師兄! 想問下rx-30前面塊protect lens係咪日本第一出呢??
請問可以頂到咩力?? 同埋lens離頂骨有幾多呢??
我怕支鏡太高擋唔晒
thanks!!

發新話題