發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 23:21 發表

爽底邊至唔穿罐.....以現時18度計
唔該師兄 ! 長盡既講解及測試 !
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 22:51 發表
唔夾應該都係o-ring size唔夾吧~
ps. 我宜家怕緊無圖釘用......gp又唔可以就咁買
可以呀!!一舊水三粒!!名gun有貨!!

Can RA 飛機 put into GP Bolt?

引用:
原帖由 hirohiro 於 31-3-2009 23:31 發表

可以呀!!一舊水三粒!!名gun有貨!!
p牌pom料太硬了....

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2009 22:51 發表
唔夾應該都係o-ring size唔夾吧~
ps. 我宜家怕緊無圖釘用......gp又唔可以就咁買
你條回堂彈弓 "一百幾多十%" 呀?

回復 305# 的帖子

宜家係120%

引用:
原帖由 ayaka 於 1-4-2009 00:52 發表
宜家係120%
c hing
use 120% any different as orginal spring?

引用:
原帖由 slide 於 1-4-2009 04:00 發表

c hing
use 120% any different as orginal spring?
higher rof.....not much different with the recoil
also double feed is greatly reduced

GnP 個白飛機既上彈咀爛咗,頭先落左槍街諗注買RA 個鋁飛機(銀色個隻) + NPAS. 不過飛機間間都無貨 (除左東X有全set RA 飛機加BOLT ,銀色,分開買冇貨), 淨係買到NPAS, 有兩隻, 360 淨NPAS, 520 包黑色膠飛機(裝好的), 結果買左520, 各位Ching, 知唔知仲有邊到可以買到RA個鋁飛機? thanks

爆炸了 夾硬來的後果,
係GX加硬飛机

附件

1-4-2009 22:41

引用:
原帖由 kyuen 於 1-4-2009 22:41 發表
爆炸了 夾硬來的後果,
係GX加硬飛机

係點樣夾硬法??

請問隻ra黑色膠飛機+ NPAS.......個NPAS點拆出黎??thz
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 kyuen 於 1-4-2009 22:41 發表 [url=http://www.civiliangunner.com/cgf/redirect.php?goto=findpost&pid=406165&ptid=32240]
爆炸了 夾硬來的後果,
係GX加硬飛机
真係會打爆飛機

引用:
原帖由 ayaka 於 1-4-2009 22:48 發表

係點樣夾硬法??
好fit,用好大力ua入去,check有無錯之后上匣試槍,點知一槍就了結啦

引用:
原帖由 lololo 於 1-4-2009 22:55 發表
請問隻ra黑色膠飛機+ NPAS.......個NPAS點拆出黎??thz
劏超硬膠飛机..NPAS花哂 ....又一隻白老鼠..我諗仲可以用的..

發新話題