發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 00:16 發表

如果有ching肯出個WA M4 全體大裝拆教學就好了
~~
唔係潤你,但真係唔難裝拆

引用:
原帖由 桸藍 於 4-1-2009 00:41 發表
死人GUARDER個廣告講到有影響咁,
頂佢 .......
咁請問邊個common d 呀?我未有心水火母啊,
thx~
咁揀GP管啦,其實14 + - 都大把防火帽你揀

引用:
原帖由 d.s 於 4-1-2009 02:35 發表

唔係潤你,但真係唔難裝拆
你岩岩講完,我就即克去試..

真係扑幾條pin就拆哂!!
同AEG爆gearbox真係兩個世界

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 01:51 發表

請問同d.s兄那種相同?
用得AEG管,Prime只出了一種

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 01:53 發表

我買左個用黎拆菊花圈既tool..但扭到手痛都扭唔郁 , 最慘係扭果時唔知點固定個上身..
你拆咗Gas Tube未?(即連住準星銀色管)
如拆咗,最簡單係坐櫈上用大脾夾住鎗身(鎗咀朝天),插上Tool後用鎚仔朝逆時針方向仆幾下就OK

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 02:38 發表

你岩岩講完,我就即克去試..

真係扑幾條pin就拆哂!!
同AEG爆gearbox真係兩個世界
恭喜成功踏出!!

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 4-1-2009 01:16 發表
小弟支wa internal 只係換左 prime hop-up, first hop-up rubber, 一條普通 vfc 416 dx 跟槍送的 短barrel, gp hammer set 同條 所謂 120% hammer spring.  呢幾日14,5 度試, 用 topgas 頭4, 5槍都有底邊.
你淨係換左支槍管都已經有底邊
引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 01:53 發表

我買左個用黎拆菊花圈既tool..但扭到手痛都扭唔郁 , 最慘係扭果時唔知點固定個上身..
放係張床, 再用腳蹅住個身來扭.
引用:
原帖由 d.s 於 4-1-2009 02:29 發表

120% Agree
換左後個銀行戶口都變成兩個世界
你D錢入到戶口tim呀? 我掂都掂唔到呀~

唔該哂ching~~
終於拆到個前折了....

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 4-1-2009 01:16 發表
小弟支wa internal 只係換左 prime hop-up, first hop-up rubber, 一條普通 vfc 416 dx 跟槍送的 短barrel, gp hammer set 同條 所謂 120% hammer spring.  呢幾日14,5 度試, 用 topgas 頭4, 5槍都有底邊.
請問rrrrrrrickylau兄用邊隻色既hop-up rubber?
謝!

引用:
原帖由 hermanht 於 4-1-2009 00:54 發表

好似我成屋都係逆牙咁, 突然多支正牙槍. 真係好唔方便... 好話唔好聽, 想用個大陸火冒都唔得...

點爽法啊? 係個bolt back強左, ROF高左 or what?

btw, 損耗呢家野, 拉上補下姐. 你換左個RA槌 ...
同感!

O...頂..整爛左內barrel頭個O-ring....
請問個o-ring重唔重要...係咩size???

引用:

將把槍平放枱邊比較容易借力 ( 我用麻雀枱 )

回復 104# 的帖子

THX~
咁我買g&p 好了,
咁其實真槍係正牙定逆牙?

HAHA~~~我隻匣都溜氣了~~

RW有新bolt出喎...
http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=25954

發新話題