發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 14:02 發表
HAHA~~~我隻匣都溜氣了~~
可用GP個O-RING SET + 水喉膠布 整番隻匣

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 14:08 發表

可用GP個O-RING SET + 水喉膠布 整番隻匣
ching 甘內barrel前面粒o-ring 鎗街有冇??

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 14:13 發表

ching 甘內barrel前面粒o-ring 鎗街有冇??
試試去上海街搵D專賣o-ring既舖頭 !
鎗街唔覺有得賣!

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 14:13 發表

水喉膠布侍候啦

請問換gp金身洗唔洗換delta ring??
同埋gp金身係咪有分debug version??

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 16:34 發表
delta ring唔洗, Debug唔知

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 16:34 發表
冇debug version,但早期既gp金身冇跟埋#89零件!
依加賣個d有跟埋#89零件( 已改良,用後感覺冇之前0甘鬆! 但左右仍有虛位!( 要用力D先旭到 )D 師兄0米以為有新VER.0羅! )
你可以向賣金身既舖頭攞番已改良既#89零件! (記得出示發票)

回復 120# 的帖子

呢個bolt唔知得唔得呢?

引用:
原帖由 桸藍 於 4-1-2009 17:58 發表
呢個bolt唔知得唔得呢?
期待你用後報告!

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 17:15 發表

冇debug version,但早期既gp金身冇跟埋#89零件!
依加賣個d有跟埋#89零件( 已改良,用後感覺冇之前0甘鬆! 但左右仍有虛位!( 要用力D先旭到 )D 師兄0米以為有新VER.0羅! )
你可以向賣金身既舖頭 ...
Thanks ching  , 噤呢水gp身需要sip介子嗎?

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 18:08 發表

Thanks ching  , 噤呢水gp身需要sip介子嗎?
都需要攝介子!

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 18:11 發表

都需要攝介子!
Oic! 需要咩size同幾多介子呢?
一般五金鋪有冇???

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 02:38 發表

你岩岩講完,我就即克去試..

真係扑幾條pin就拆哂!!
同AEG爆gearbox真係兩個世界
咁呀只, 仲要唔洗用工具都拆得曬. D pin可以用番卡彈閂來隊佢出來~

引用:
原帖由 lololo 於 4-1-2009 18:17 發表

Oic! 需要咩size同幾多介子呢?
一般五金鋪有冇???
RC舖0.1MM, 0.2MM 及 0.3MM  內圈8MM直徑既介子 ( KWS 有售 )

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 18:23 發表

RC舖0.1MM, 0.2MM 及 0.3MM  內圈8MM直徑既介子 ( KWS 有售 )
屋企有幾隻8mm內徑但有成0.8-1mm厚唔知岩唔岩
仲想問攝係邊?

發新話題