發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

唉...有排學..有排搞..-.-
真係有d想放棄...買支我們牌算數..但個銅膽真係

新人報到!
由8月諗同忍到琴晚...
今日終於領養左佢..

試鎗時用134gas己經覺得好過引...
返到屋企揾猛將兄篤吓佢下面.....隻匣..

一開auto...噢 Ki Mo ji....條野((條bolt))揪送既感覺 .. 好充實..好盪樣哦 ..
比佢chok到成身震哂

但由於佢來自三角州...佢副body同肌膚就真係差到冇朋友...

((請問ching們..有冇咩魚骨係好似個"縮"米筒甘裝架...))

引用:
原帖由 jabberwock624 於 29-12-2008 21:11 發表

DD既奧米加系列~
thanks Ching!!

COpy野得唔得?

引用:
原帖由 jabberwock624 於 29-12-2008 22:10 發表

相同 ,但Delta Ring要"汁一汁"D位! ( 好似太陽果件PARTS呢. )
可以大概話我知點汁嗎??需要咩架生呢
需唔需要拆隻delta ring 出泥搞??

10萬個唔該ching!!

引用:
原帖由 jabberwock624 於 29-12-2008 22:24 發表

需要拆隻delta ring 出泥搞
用銼銼走大約1.5MM左右( 太陽環最外部既圓周 )
然後再試試組裝..
若唔得再次銼多次!
*組裝時無須組裝整個delta ring SET
Thx ching!!你真係好人

即係要買埋拆delta ring 個支野??
-.-其實我連delta ring 點拆都唔識....

仲有請問copy 果隻volta 摺sigh可以裝嗎..

sorry ching...我甘麻煩..甘多野問

ching..仲有1個問題...個barrel nut wrench要買咩牌子?

引用:
原帖由 jabberwock624 於 29-12-2008 23:26 發表

原裝W@0個個便可!
sorry ching..我指拆delta ring 果支架生..係咪個個牌子既delta ring都拆到??

咦??要拆delta ring 出泥咪即係要拆個front sight??
個front sight係咪拍左下面果2條pin 就連gas tube拉出泥??

sorry..整鎗我真係一無所知 -.-

引用:
原帖由 d.s 於 30-12-2008 00:09 發表

BF牌CASV
ching 請問BF牌係全名...定係short form??
我揾唔到既...

引用:
原帖由 one2free 於 30-12-2008 11:41 發表

你去邊樹搵? 槍街有條巷仔叫潮流地域,賣最多大陸野果間有,我都買左件,係就係貴左少少,不過都算值回票價,起碼啱裝啱數
ching係咪有vltor字果隻??幾$倒??
我仲諗緊裝條DD omega 定CASV好...

引用:
原帖由 hermanht 於 31-12-2008 00:18 發表

DD好似要dum牙先裝到啊

我想用番RIS, But佢原本果條又唔係咁靚, 睇落又好似冇咩選擇咁...
我裝左條DD omega 7"..
但唔夠力拆delta ring出黎"錯",所以直接"錯"條骨

都叫做裝到..不過上下骨個駁口有條1mm既gap..

引用:
原帖由 jabberwock624 於 2-1-2009 00:13 發表
今日試0左三樣0野...
第一: 換0左個RATECH個鎚.( 只換鎚其他野係原裝! )
        如果用原裝鎚效果係順既話...
        用0左佢直頭要用個爽字0黎形容!
第二:換0左個白飛機+鋁BOLT  ...
ching 請問個鎚難唔難換???
另外請問鋁BOLT係咩品牌??

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 12:24 發表

ching 請問個鎚難唔難換???
另外請問鋁BOLT係咩品牌??
仲想知隻RA tech bolt係咪好似有D問題,
好似話好"林",同原裝飛機唔夾??

甘仲有咩牌子既bolt比較好呢??...又揾唔到prime果隻 -.-

Thanks

引用:
原帖由 jabberwock624 於 2-1-2009 13:42 發表

我諗呢d野冇得講咩牌子既bolt比較!因為佢始終係消耗品!
自己覺得支持得到用邊個牌子既bolt就用邊個 ( 我選平bolt  )
Thanks ching~~
原來GnP有出bolt架?..收工落去買定隻做士啤先

引用:
原帖由 jabberwock624 於 2-1-2009 21:35 發表

我都唔清楚係唔係GnP(因為槍店話係.你都係當佢係無印啦!)
另外右有新0野

WA Reinforced Spring & Pin Set
唔該Ching..我買左你講果隻bolt連白飛機啦
原裝隻bolt有塊黑色膠,係咪要拆出泥,裝落隻鋁bolt虔架??..

另外想知隻bolt lock 點拆 -.-

發新話題