發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

O...頂..整爛左內barrel頭個O-ring....
請問個o-ring重唔重要...係咩size???

HAHA~~~我隻匣都溜氣了~~

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 14:08 發表

可用GP個O-RING SET + 水喉膠布 整番隻匣
ching 甘內barrel前面粒o-ring 鎗街有冇??

請問換gp金身洗唔洗換delta ring??
同埋gp金身係咪有分debug version??

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 17:15 發表

冇debug version,但早期既gp金身冇跟埋#89零件!
依加賣個d有跟埋#89零件( 已改良,用後感覺冇之前0甘鬆! 但左右仍有虛位!( 要用力D先旭到 )D 師兄0米以為有新VER.0羅! )
你可以向賣金身既舖頭 ...
Thanks ching  , 噤呢水gp身需要sip介子嗎?

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 18:11 發表

都需要攝介子!
Oic! 需要咩size同幾多介子呢?
一般五金鋪有冇???

引用:
原帖由 jabberwock624 於 4-1-2009 18:23 發表

RC舖0.1MM, 0.2MM 及 0.3MM  內圈8MM直徑既介子 ( KWS 有售 )
屋企有幾隻8mm內徑但有成0.8-1mm厚唔知岩唔岩
仲想問攝係邊?

Ching ....請問buffer tube 點拆?

唔該晒甘多位ching!!
琴晚花了3小時 終於

引用:
原帖由 d.s 於 5-1-2009 11:51 發表
TO : lololo

Thanks !!!!

其實我隻hop up 係咪搞掂左...點解左右扭盡都向上飄既
唉..仲整到彈匣個入氣咀斜左...好在未溜氣...

引用:
原帖由 d.s 於 6-1-2009 07:58 發表

you welcome~
Hop-up座你換左未?
未呀,未決定用邊隻好。

引用:
原帖由 d.s 於 6-1-2009 09:40 發表
個人建議
Prime for AEG Hop-up set
Thx 請問arround 幾$$?? hop up 膠用紅色?
M4 carbine 用幾長?原裝外barrel用到嗎??

岩岩裝左隻RA hammer..一個字形容.....滑!!!

想換埋prime hop up..但用AEG管果隻要下個月先返貨
佢係甘sell支PDI 6.01 比我...但太貴了好似$^*)定$(*),,,真係唔"寫"得

裝左支anti-rotation lock~~ 又型D..haha
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

今日係改得最辛苦既一日..
P記hop up ,
KM M4carbine 管,
First 紅色hop up 膠

1.用P記hop up,No.58要執
2.P記hop up用First 紅色hop up 膠都要執
3.原裝外barrel用KM管No.57亦係要執

加上小弟工具不足..只得幾支迷你錯...
足足搞左6粒鍾...

P.S..換左hop up 同內管真係會無朋友.....

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

發新話題