發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 桸藍 於 9-1-2009 01:51 發表
請問紅色是否會比紫色大力?
未用過紫色...宜家D底中老友game同我絕哂交
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

今日買左隻Ergo Suregrip!
個人覺得手感比 PTS MIAD更舒服~

引用:
原帖由 ayaka 於 12-1-2009 19:31 發表

係咪上左WGZ買??
要唔要汁左先上到呢??

MIAD真GRIP都好好揸ga wor
pts ver真係無得比
o係紅色狼買架..
個grip唔洗汁, 佢有粒膠叫"gapper"要cut薄小小
"gapper"要黎攝住trigger guard同個grip之間條gap..

O...我以為同PTS ver一樣tim..

ching們~
想請問個Mag Catch 點裝,同拆先正確??
上次換完金身個Mag Catch就怪怪地..
有時

請問有冇ching換左120,140%buffer彈弓?
感覺如何??

出左問題 ~~

間中流口水 .....
點算 -.-

引用:
原帖由 lololo 於 14-1-2009 19:57 發表
出左問題 ~~

間中流口水 .....
點算 -.-
原來之前無開hop up..
開返小小又好似無事了

引用:
原帖由 jabberwock624 於 20-1-2009 23:06 發表
琴日, 阿"人民子弟兵"買0左支毒物.
我今日攞0左0黎試試個新買既金身!
?v=0
( 比" lololo 兄" , "ayaka 兄" 同 "D.S 兄" 強烈毒害之下.. ...
老虎話要過埋新年先比買.....

今日忍唔住...領養左隻鹿仔..

但發現比GP身難裝.....

小弟有幾part 都唔識..
1.bolt assist knob 果舊唔識拆
2.零件D唔識裝
3.零件J攝唔入....係咪要執架??
4.Mag catch 極之唔順..

最大劑係我唔見左95,96零件

真係有小小失望

睇怕都係要揾鋪頭幫手...

岩岩得閒冇野做..計一計支WA total 用左幾錢.....

自己都比個總數嚇到"嘩"左一聲

P.S 仲未計D多左出黎既buttstock..bolt..RIS ...

Ching 你地D鋼parts 生鏽未???

引用:
原帖由 jabberwock624 於 14-2-2009 23:31 發表
今日買埋Prime圖釘及鋼 Barrel Extension!
只欠Prime 十全大補丹... 又要等0下先!
其實唔裝圖釘有冇影響???

轉載自台灣forum[情報]GHK M4弾匣最新消息

小弟前幾天有耳聞GHK M4的彈匣已經快開發完成了!(等了好久  )

據GHK內部人員可靠消息指出,會拖這麼久,主要是因為他們在解決彈匣漏氣方面問題。

聽說這次產的量不小,國外下的訂單都很龐大,而且都是"平價"彈匣。

GHK內部人員指出

如果沒有意外

M4彈匣會在4月跟大家見面

對了  忘了補充

他們說已經解決彈匣漏氣問題

看來便宜又大碗的M4弾匣已經快呼之欲出了

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 17-2-2009 01:59 發表
有2個問題想問c hing.

1. arm arm個bolt壞jor, 我有個飛機, 想問有邊個牌子嫁bolt好用同cheap...(要來打top gas) (budjet 900$)...
2. 開槍果時成日聽到把槍個recoil彈弓"sa sa"聲.... 好唔realistic... 應該點 ...
Also Prime Aluminium $7xx-8xx

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 18-2-2009 04:19 發表
How about the real recoil spring? Is it too hard to put into the gun?

Some people said using 120% recoil spring can have 90% of real steel recoil... is that true?
I thought the same way before,
but as some ching told me , harder recoil spring makes less recoil and higher ROF~

發新話題