41 123
發新話題

一見鍾情

一見鍾情

師兄卅師姐們,有無試過
一個眼神,一個微笑......
令你著迷了大半天?
之後又間唔中諗起佢?

http://siuhakfans.blogspot.com/

同之前個女朋友都係噤開始

引用:
原帖由 甜甜 於 31-12-2008 07:53 發表
師兄卅師姐們,有無試過
令你著迷了大半天?
之後又間唔中諗起佢?
人就真係未試過,反而見到的飛機大炮戰艦就會迷我半日

當然有啦!但之後見返佢又覺得佢唔係咁靚ja喎!

未去到鐘情,不過仲記得之前係地鐵見過個女仔好靚,到依家仲記得,而且係我唯一一次用手機偷拍人

有時都會不知不覺被 charmed
太多了

咁你呢甜甜姐?

引用:
原帖由 路比 於 31-12-2008 10:52 發表
未去到鐘情,不過仲記得之前係地鐵見過個女仔好靚,到依家仲記得,而且係我唯一一次用手機偷拍人
放上黎睇下

引用:
原帖由 路比 於 31-12-2008 10:52 發表
地下鐵碰著她......
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-12-2008 11:05 發表

地下鐵碰著她......
好比心中女神進入夢,地下鐵再遇她,沈默對望車廂中..........以前既詞的確比依家既好........

引用:
原帖由 lahc 於 31-12-2008 11:01 發表

放上黎睇下
換左幾次電話,當然冇keep係依家部機度啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 31-12-2008 11:07 發表

好比心中女神進入夢,地下鐵再遇她,沈默對望車廂中..........以前既詞的確比依家既好........
可惜可以寫得到呢d詞的人都.......
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我有...重不時tim...(但係通常係果一日係咁諗only)

令你著迷了大半天...
試過...

第二朝訓醒仲記得...未試過......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

試過
係走廊叫她,佢一個轉身 + 漂亮的長髮,再加句:好呀,陣間見
已過一年,但至今仍然記得

試過
至今仍然記得她
有時還可以看見她
不過機會愈來愈少

想講都講唔到
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

41 123
發新話題