發新話題

一見鍾情

學校入面大把令女...

好多時都會...但種感覺唔係一見鐘情果種

只係覺得佢令女姐

一見鐘情 試個一次
到而定都鐘情 緊

引用:
原帖由 louisli 於 31-12-2008 10:57 發表
有時都會不知不覺被 charmed
太多了

咁你呢甜甜姐?
呢度唔方便講

BY甜甜
鵰。豹。狸。獅。狒

好想試BUT無試過
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

回復 1# 的帖子

有,每次見到佢,每次同佢傾計
都令的心肝仔係咁跳
但係佢仲細個,我決定左等,無論五年,定十年,我都會
唔會再理朋友既反對

回復 18# 的帖子

仲有邊個呀

引用:
原帖由 Boniface 於 1-1-2009 15:22 發表
有,每次見到佢,每次同佢傾計
都令的心肝仔係咁跳
但係佢仲細個,我決定左等,無論五年,定十年,我都會
唔會再理朋友既反對
佢幾多數?
如果鐘意既唔好等,等等下好容易無左

by甜甜
鵰。豹。狸。獅。狒

回復 22# 的帖子

等得既我會等
如果係香港人社會,差八年,可能唔係問題,但係我身處既係白人社會,接受唔到
我半年前表白左,但係佢父母唔接受,有幾個月我連一句野都同唔到佢講,work左好耐而家先無野,可能係我主動去同佢父母講野掛
i don't know... i do hope it will work out, if not what can i say

雖然都唔係鍾情,不過好記得以前o係機場o個邊做野的時候

因為個場的運作流程,d 倉會打電話叫我地放車,有個倉的女仔把聲好甜
見過一兩次,可惜我o個時返12碼+ shift, 同佢夾唔到時間
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Boniface 於 1-1-2009 19:27 發表
等得既我會等
如果係香港人社會,差八年,可能唔係問題,但係我身處既係白人社會,接受唔到
我半年前表白左,但係佢父母唔接受,有幾個月我連一句野都同唔到佢講,work左好耐而家先無野,可能係我主動去同佢父 ...
只可以講祝你成功啦......

今日真係試過呀!!!!!!!!!

今日坐巴士返歸, 我睇住個靚女OL 上車,佢around20-24,(當時我坐下層,車廂亦好少人)佢上車就坐係我隔離(隔一個位)
我好自然望一望佢,點知佢果時又係望住我
我同佢眼神交流約1-2s
.....
之後去到金鐘,佢準備落車,佢落車之前仲回頭望住我,又係約1.5s
我果時咁arm又係望住佢(因為得佢一個落車)

手心都出汗... ...因為佢好靚女呀

林嘉欣,次次見到佢,個心都跳左出黎....

甜甜你見到邊個會咁樣?
唔好話係蠔屎呀

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 7-1-2009 10:10 發表
林嘉欣,次次見到佢,個心都跳左出黎....

甜甜你見到邊個會咁樣?
唔好話係蠔屎呀
唔係蠔屎仲有邊個wor........

(曬命完畢,即閃)
BY甜甜
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Boniface 於 1-1-2009 19:27 發表
等得既我會等
我半年前表白左,但係佢父母唔接受,有幾個月我連一句野都同唔到佢講,work左好耐而家先無野,可能係我主動去同佢父 ...
師兄加油!
當年我都試過咁,不過差6 年...
對小妹妹真係唔可以放鬆自己,唔係就會由情侶變成父女...

引用:
原帖由 m4devastator 於 6-1-2009 19:39 發表
今日坐巴士返歸, 我睇住個靚女OL 上車,佢around20-24,(當時我坐下層,車廂亦好少人)佢上車就坐係我隔離(隔一個位)
我好自然望一望佢,點知佢果時又係望住我
我同佢眼神交流約1-2s
.....
之後去到金鐘,佢準備落車,佢落車之前仲回頭望住我,又係約1.5s
我果時咁arm又係望住佢(因為得佢一個落車)
佢回頭望係驚你跟佢落車咋 ~~

發新話題