發新話題

英軍新手問一問

英軍新手問一問

有無師兄知到D章邊到有得賣同放響咩位?,有無D咩花款?
請各師兄教路

有好多花款, 老細有無得到想玩乜部隊??

引用:
原帖由 queen 於 12-3-2007 20:40 發表
有好多花款, 老細有無得到想玩乜部隊??
嗯.....想襯返套90webbing(RHKR有無用??)
如果無有無咩好介紹??

襯返套90webbing.....咁就太多比你揀啦.....英軍大部份都得, 16AAB 同 蘇格蘭嗰隊唔得, 但係玩返5th airborne就正啦
RHKR有部份有用, 有錢班大哥自己買

引用:
原帖由 RMP 於 12-3-2007 20:47 發表
only for PARA troops??

引用:
原帖由 queen 於 12-3-2007 20:48 發表
襯返套90webbing.....咁就太多比你揀啦.....英軍大部份都得, 16AAB 同 蘇格蘭嗰隊唔得, 但係玩返5th airborne就正啦
RHKR有部份有用, 有錢班大哥自己買
但RHKR的章會唔會好難找??

引用:
原帖由 match_man 於 12-3-2007 21:32 發表

only for PARA troops??
No, for army

RHKR 個章難唔難搵.......幾啦
啱啱有位師兄bid咗對返沒, 36GBP

引用:
原帖由 queen 於 12-3-2007 21:47 發表

No, for army

RHKR 個章難唔難搵.......幾啦
啱啱有位師兄bid咗對返沒, 36GBP
嗯....那還是去找PARA/RM.....

does RM and Army have any difference? (in uniform)

RHKR 嘢都不難找

我上年才買Beret,48章,一粒花

上Yahxx和Fbay找找

其實RHKR有好多阿公90webbing的....
只派使用SA80的Assault troops
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #12 皇家御貓 的帖子

仲有大量既58 webbing
本來無一物, 何處惹塵埃

how about PARA??

回覆 #14 match_man 的帖子

一頂'小紅帽'
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題