發新話題

英軍新手問一問

回覆 #105 皇家御貓 的帖子

總之搵緊啦
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #106 14692 的帖子

找"石臘"爐嗎???

回覆 #107 B20_hk 的帖子

搵到喇, 遲D買

Para的貝雷徽章好難搵a....有無兄弟幫到我
父母唔比我用e-bay

引用:
原帖由 match_man 於 29-3-2007 13:30 發表
Para的貝雷徽章好難搵a....有無兄弟幫到我
父母唔比我用e-bay
有4隻version....
一隻係黑色,有膠同金屬...(膠就應該好難搵,因為係早期野...黑色章多數係以前北愛and出field用)
一隻係銀色...有分兵用ge銻同官用ge銀

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 29-3-2007 13:35 發表

有4隻version....
一隻係黑色,有膠同金屬...(膠就應該好難搵,因為係早期野...黑色章多數係以前北愛and出field用)
一隻係銀色...有分兵用ge銻同官用ge銀
銀!? 係咪好貴  ...

引用:
原帖由 match_man 於 29-3-2007 13:56 發表

銀!? 係咪好貴  ...
比兵用果隻貴dd姐

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 29-3-2007 14:21 發表

比兵用果隻貴dd姐
@@響le度....每個師兄所謂的"DD"都可以差好遠le....

Can't buy in Hong Kong??

引用:
原帖由 queen 於 29-3-2007 23:17 發表
Can't buy in Hong Kong??
香港應該找到

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-3-2007 23:32 發表

香港應該找到
香港冇咪'網上'搵

引用:
原帖由 RMP 於 12-3-2007 20:47 發表
請問有無舯師兄知道右手之"紅藍紅"章, 紅貝雷帽應配什麼帽章??? thanks!!!

"藍紅藍"間條下嘩? 果個係Foot Guard既顏色.
Guards用番khaki + 底布
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

重有九枝

Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 hkpdw 於 5-4-2007 18:15 發表

請問有無舯師兄知道右手之"紅藍紅"章, 紅貝雷帽應配什麼帽章??? thanks!!!
有冇相? 我唔覺有16AAB既unit/RMP用"紅藍紅"章...
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

發新話題