17 12
發新話題

英軍新手問一問

其實RHKR有好多阿公90webbing的....
只派使用SA80的Assault troops
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 14692 於 13-3-2007 08:45 發表
仲有大量既58 webbing
都係58 + SLR好睇

引用:
原帖由 14692 於 13-3-2007 23:10 發表

RHKR look
女兵...

今日剛剛買左新衫 , 正好諗緊釘咩章....

配埋個初代匣袋就潮晒~

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-3-2007 23:05 發表
型!!!

RHKR 防
HKMSC 華
gurkhas =

敢問queen爺 , 趴啦除左para wings仲有咩技能章好釘 ?

引用:
原帖由 MF 於 17-3-2007 01:35 發表

COMMANDO/EOD/PT/DIVER/PILOT/ADC
EOD...

引用:
原帖由 MF 於 17-3-2007 23:06 發表

o岩我型格....

引用:
原帖由 MF 於 18-3-2007 23:08 發表
你件dpm感覺上有少少怪
好似係90...

引用:
原帖由 marcooo 於 19-3-2007 00:16 發表
釘係右手邊個TRF下面會唔會大得濟
唔會 , 我都係咁釘~

家下老莫一套舊95唔使兩舊 , 樓主買過套把啦

引用:
原帖由 match_man 於 20-3-2007 12:36 發表

i m looking for 90
依家so少...褲都係得番30吋以下
不過你大可以去雞地 , 因為佢貴到無人買 , 所以幾多貨仔.

要臂柴 , 大丁雞地啦。

引用:
原帖由 14692 於 26-3-2007 05:33 發表

搵緊個爐
我見有online shop有 , 仲可以買埋solid fuel

17 12
發新話題