發新話題

對ksc真係愈來愈失望

對ksc真係愈來愈失望

新瓶舊酒
HK53

正ar~~~~可以玩RMP close protection team~~~~~

引用:
原帖由 pathfinder 於 13-3-2007 00:27 發表
正ar~~~~可以玩RMP close protection team~~~~~
Yes la....
There are two black RMP CP vest sale on ebby last two week, and one of the winner is HK guy, are u???

I can't see the picture.
先撩者賤,打死無怨。

只係對個手托有興趣.........早係KXC同國產未有之前,我以經整過一支HK 53......仲要係新型手柄添

引用:
原帖由 hypermax 於 13-3-2007 03:27 發表
只係對個手托有興趣.........早係KXC同國產未有之前,我以經整過一支HK 53......仲要係新型手柄添
請問有無相睇呀?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 13-3-2007 03:35 發表

請問有無相睇呀?
按圖放大..............個頂係為左裝acog所以改左做骨

其實都希望ksc爭氣d~~
但係佢氣槍又無乜進步...
現在連電槍都只係得一個波箱...
數落好似出第三支電槍咁~但係其實三支都係同一個波箱...有d無出色...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 13-3-2007 06:17 發表
其實都希望ksc爭氣d~~
但係佢氣槍又無乜進步...
現在連電槍都只係得一個波箱...
數落好似出第三支電槍咁~但係其實三支都係同一個波箱...有d無出色...
迎合唔到香港市場(無得改)......整得幾好都變得無用

如果個波箱掂既話, 一早通街都有人玩啦......
可惜......
本來無一物, 何處惹塵埃

我枝HK33一次都無落過場,最怕係第一次,又係最係一次。
先撩者賤,打死無怨。

又係得個擺字唔0岩game.....個型號我就鍾意,但個波箱..... 等國狗好過
MP7我都係買國狗算

引用:
原帖由 rolex 於 13-3-2007 11:52 發表
又係得個擺字唔0岩game.....個型號我就鍾意,但個波箱..... 等國狗好過
MP7我都係買國狗算
國狗....如果係馬記'款'波箱, 就應該玩得過

引用:
原帖由 14692 於 13-3-2007 11:54 發表

國狗....如果係馬記'款'波箱, 就應該玩得過
有得諗

引用:
原帖由 rolex 於 13-3-2007 11:55 發表

有得諗
用嚟襯造型

發新話題