發新話題

對ksc真係愈來愈失望

引用:
原帖由 hk53 於 13-3-2007 19:25 發表
真/假
師兄,你嗰枝真啲喎!
先撩者賤,打死無怨。

唔通你隔籬件老底又係假???
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 hk53 於 13-3-2007 19:13 發表
hk53有:
G&猪 MC51前段+準星(前/後)
K_c尾柄
國貨身
馬路兒波箱
請各方師兄指點
出嚟個效果幾正
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #29 hk53 的帖子

都ok似喎
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #32 AJM 的帖子

真嘅,件老底
Duty用嘅

引用:
原帖由 hk53 於 13-3-2007 23:27 發表
真嘅,件老底
Duty用嘅
師兄,可以俾你枝鎗嘅另一面有跳彈位睇吓嘛?
先撩者賤,打死無怨。

呢個look走唔到啦....有四個啦.....下次一齊咁出是玩都幾正

引用:
原帖由 hypermax 於 13-3-2007 03:27 發表
只係對個手托有興趣.........早係KXC同國產未有之前,我以經整過一支HK 53......仲要係新型手柄添
師兄,可不可以說說製作過程?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 queen 於 13-3-2007 23:50 發表
呢個look走唔到啦....有四個啦.....下次一齊咁出是玩都幾正
件vest.....so難搵
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

唔難.........我哋夠四個1 team 人啦

[quote]原帖由 queen 於 14-3-2007 00:24 發表
唔難.........我

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-3-2007 00:28 發表

上次貼果張相 !?

唉 , 我d所謂玩RMP真係差幾皮
no no no....上次有個仲未有.......呢次有四件

引用:
原帖由 queen 於 14-3-2007 00:31 發表

no no no....上次有個仲未有.......呢次有四件
期待睇...

件vest係咪黑 / DPM色都有?

yes, have Black and DPM

引用:
原帖由 WAIKO01 於 14-3-2007 00:18 發表

師兄,可不可以說說製作過程?
算啦~~
同hk 53師兄比..........
我果支只係小朋友玩泥沙既級數者~~

製作過程:
除左個身同隻彈夾甲同尾柄係za外........就係再無任何support之下完全用馬老二既m4,mc51同mp5三支槍既零件執件改裝而成.....因為za個金身除左個2塊殼之外就咩都無跟比你...........完全做晒開荒牛...頂蓋買唔到,焊條骨上去+acog算,最辛苦係改個退殼位同埋利用M4本身個HOP UP座同用彈弓去固定條內槍管,我用既係mp5系前後準,跟返舊款hk 53做法..mc個前截根本無可能裝到mp 5個前準星坐,執件野執餐死先裝到...火帽用返十字型,波箱係G3+MP5既扣雞+M4推彈咀.HOP UP用 M4 T型,至於手柄我愛用新型mp5果隻......所以最後都係唔買舊款,變成新不新,舊不舊的hk 53.............

而家國產HK 33出左,人人換個MC前擔,換條短內管就整到HK 53..........不過我亦都唔會後悔砌呢支野出黎,起碼係近乎全支親手造,特別滿足

發新話題