發新話題

冇拍拖但同居?

哥羅芳唔好啦掛.............噤危險
不如用......................酒啦方便自己飲醉之後...................................................早d訓
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 18-1-2009 22:21 發表
哥羅芳唔好啦掛.............噤危險
不如用......................酒啦方便自己飲醉之後...................................................早d訓
扮醉

想問,如果師兄第日真系出左事,而有法律訴訟,各位會會算系教唆

如果我係你...我實....

反正係佢送上門,證明佢好大機會對你都有好感

邊有貓唔食魚? 我睇死你實...會...

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-1-2009 22:07 發表

相就大把
但我係唔會出賣朋友既!
一陣比人轉貼左出去,比佢見到既話我就卜guy啦!
set 權限100,cgf的版主好信得過的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-1-2009 22:31 發表

set 權限100,cgf的版主好信得過的
頂你咩....100我點睇丫....
set50啦

引用:
原帖由 101653 於 18-1-2009 22:32 發表

頂你咩....100我點睇丫....
set50啦
你又唔係cgf版主
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-1-2009 22:33 發表

你又唔係cgf版主
一係咁喇....睇完save低msn比我喇....

我只有40
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

樓主,咪咁自私啦
有冇facebook?
我add你

引用:
原帖由 101653 於 18-1-2009 22:35 發表

一係咁喇....睇完save低msn比我喇....
你諗下就好la

回復 48# 的帖子

我最多咪係教佢自殺

引用:
原帖由 m4devastator 於 18-1-2009 22:40 發表
樓主,咪咁自私啦
有冇facebook?
我add你
咪傻啦,咁我匿名黎做乜?
何況我facebook目前都冇佢d相

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-1-2009 23:00 發表

有時forum有bug

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-1-2009 23:00 發表

咁佢facebook 呢?

講個名黎都ok架

咁邊個知你講姐..
only god knows

發新話題