發新話題

Vfz Scar VS zA SCar

Vfz Scar VS zA SCar

其實兩間廠出ge SCAR價錢都差不多,但如果被各位師兄買會選擇邊間?oke" />

一定買VFz  彷真高過zA

of course VFz la......

btw, 價錢差不多??? .............
打Game最緊要有槍品!!!!!........

VFC Scar VS XA SCar

我兩枝都有. VFC係 泥色, 外表彷第三代製做.  金身會變色. 像真槍.可輕易拆除為四個部份, .重量就輕D. 零件不多..........  xA是米色. 外表彷第二代製做.  金身不會變色. 像M4汽槍不可輕易拆除.重量就重D....... 要買一定要VFC有趣味性D.  不要選Star ,二代身三代色四不像. 如果想買xA我拆價賣給你,因為有D後悔。

7.除二手街外,嚴禁發佈、販賣和徵求任何有關裝備或氣槍之二手買賣。

14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱,建議用諧音/代詞 。如因公佈或使用槍店真實名稱而惹上法律問題,將是發佈者之責任。

本帖最近評分記錄
  • golliwog19 威望 -5 違規內容 20-1-2009 01:10
  • golliwog19 金錢 -5 違規內容 20-1-2009 01:10
毛毛

但波箱又點比?

回復 5# 的帖子

唔駛俾,質素差太遠..........c@.......國狗質素......

引用:
原帖由 momo 於 19-1-2009 09:32 發表
我兩枝都有. VFC係 泥色, 外表彷第三代製做.  金身會變色. 像真槍.可輕易拆除為四個部份, .重量就輕D. 零件不多..........  CA是米色. 外表彷第二代製做.  金身不會變色. 像M4汽槍不可輕易拆除.重量就重D....... 要買 ...
Star 都有出番三代尾托既parts

金身會變色?
我果枝買有一年都未.....幾時會呀 ...好驚wo

引用:
原帖由 0608 於 20-1-2009 00:24 發表
金身會變色?
我果枝買有一年都未.....幾時會呀 ...好驚wo
我諗師兄講既變色係唔同角度望upper re~會有唔同效果~

引用:
原帖由 momo 於 19-1-2009 09:32 發表
我兩枝都有. VFC係 泥色, 外表彷第三代製做.  金身會變色. 像真槍.可輕易拆除為四個部份, .重量就輕D. 零件不多..........  xA是米色. 外表彷第二代製做.  金身不會變色. 像M4汽槍不可輕易拆除.重量就重D....... 要買 ...
變色?

我想問下,Vfc同CA系五系都系膠身?

我覺得 vfz 的金色BODY覯過 ZA.

發新話題