19 12
發新話題

MASADA 開箱

MASADA 開箱

咩廠嫁 ? From Magpul AEG ? Or China ?

大陸的...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

表面處理好肉下

看來不錯.

國貨?好似唔錯喎!雖然唔係我杯茶

好正 , I m loving it!! 因為鐘意佢唔係 "高品質" , 如果唔使 $900 , 就算對 "麥飄" o野冇興趣都要買黎支持下人地開發o既苦心!! 不過都係等下啦 , 正版就快, 就快, 就快, 就快, 就快, 就快, 就快出架啦!! "品質" 高 D 又貴 D, 超值架!!

等pts出,我想要短版

買得過
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

隻色睇落好"膠"
plastic feel

買老翻會唔會收大信封

引用:
原帖由 thomas08 於 20-1-2009 19:55 發表
好正 , I m loving it!! 因為鐘意佢唔係 "高品質" , 如果唔使 $900 , 就算對 "麥飄" o野冇興趣都要買黎支持下人地開發o既苦心!! 不過都係等下啦 , 正版就快, 就快, 就快, 就快, 就快, 就快, 就快出架啦!! "品質" 高  ...
別等了...小弟等這個也等得好苦了說...
引用:
原帖由 lahc 於 20-1-2009 22:39 發表
買老翻會唔會收大信封
這個...不會有人知道吧...

引用:
原帖由 lahc 於 20-1-2009 22:39 發表
買老翻會唔會收大信封
都仲有ge, 又咪係夾埋某d又師傳又盛咁打下油詩過下日晨囉
鵰。豹。狸。獅。狒

個身唔係膠ga
d料質感係感樣ga其實同真槍公開圖片既質感相似,但少左d表面加工
應該算幾好品質料(相比scar)
引自軍火褲師回帖:但是一上手發現整把槍真的很扎實. 懂塑料的一個隊友說整槍的塑料都用很好,那是進口的尼龍料加強化纖維,基本上用在玩具槍上太浪費了.... 雖然我不是很懂塑膠,但是那個質感的好壞真的可以感覺的出來

色好似怪怪地..
聽講仲要15XX...個人覺得唔值

19 12
發新話題