發新話題

[認真] 結交女性

路過搞下笑
鮮花誠美麗,情書更可貴,欲得佳人歸,「樓契」最實際。

遷就、容忍、屈服、接納、適應、寬恕、諒解、妥協、韌力、認命
「十項全能」是用愛情訓練出來。

回復 42# 的帖子

放過我la...

引用:
原帖由 gtoray 於 22-1-2009 01:28 發表

我覺得你朋友呢個理論係源於另一個定律
"靚女身邊總保持住一定數量ge醜女好朋友"
對比之下姐

我以前中學有個同學,佢就面片夠厚又有幽默感自己走去同女仔玩所以就好多女仔fd

我而家有個同學,佢就個樣似吳尊又怕怕羞羞又斯文對人好所以好多女仔唔識都走黎識佢

所以呢......無一定方式去識異性架......其實師兄我估你年紀應該唔大所以我覺得咩人都識下無壞

其實大部份師兄己經講哂
不過,唔好咁特登去識,佢地反而會更加避你
健談,外表企理,好人(唔好等佢開口叫你幫,自己送上門,佢就自自然然會對你有好印象)
大部份女仔都鍾意d企理既男仔,打扮係好重要
其實唔需要口才了得,你把口太叻佢地反而會有戒備,最緊要自然
要某程度上對女性用品有認識,化妝,時裝,香水,了解女性係好重要

引用:
原帖由 怪妹妹-初號 於 24-1-2009 07:52 發表
放過我la...
佢只係睇過你個妹打大格的相
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 怪妹妹-初號 於 24-1-2009 07:52 發表
放過我la...
我見到你facebook幅profile pic

引用:
原帖由 Anonymous 於 21-1-2009 22:31 發表

而家又唔係想溝女拍拖

只係想識幾個"靚女啲既知己"

各路英雄,賜教呀
指明要靚女但唔系溝~心照啦
你最多話唔即刻溝住我就信你,不過唔代表唔溝囉
如果唔系~同人交往就唔應該以貌取人,
你唔真心對人點要求人真心對你姐

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-1-2009 15:39 發表

佢只係睇過你個妹打大格的相
CGF 有個特殊組別叫 " 尋人組 " ......

無論有格冇格薄格衰格都一樣搵到

引用:
原帖由 hmstalent 於 24-1-2009 19:26 發表

指明要靚女但唔系溝~心照啦
你最多話唔即刻溝住我就信你,不過唔代表唔溝囉
如果唔系~同人交往就唔應該以貌取人,
你唔真心對人點要求人真心對你姐
靚女知己
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 24-1-2009 20:37 發表

靚女知己
我不嬲都話想識啲靚女知己

咁世界上既靚女都要有知己架...

引用:
原帖由 於 24-1-2009 20:35 發表

CGF 有個特殊組別叫 " 尋人組 " ......

無論有格冇格薄格衰格都一樣搵到
post o係度先計
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Anonymous 於 21-1-2009 21:42 發表
有關結交女性朋友...

小弟今日聽到朋友講:想結交靚女,一定要由醜女入手
識醜女先可以進一步識到靚女

各位認為係咪真呢?
可否分享結交"靚女"心得
你果句一般黎講係0岩0既....我真係試過
想結交靚女先要比到對方一種"唔多在乎"0既感覺,心態上都要0甘諗
要比佢一種感覺,唔係因為佢靚同想追佢先去識佢
要自然,不造作,對佢忽冷忽熱忽熱先可以引起佢對你0既興趣(靚仔當然著數d)
我今日攞到一個靚女0既MSN,不過佢5分鐘先回我一句
我又學佢0甘,5分鐘先回佢一句,如果我一開始響度狂問佢野,可能已經比我嚇到OFF左LINE啦
總之同靚女做知己,一切循序漸進啦

引用:
原帖由 rolex 於 24-1-2009 22:07 發表

你果句一般黎講係0岩0既....我真係試過
想結交靚女先要比到對方一種"唔多在乎"0既感覺,心態上都要0甘諗
要比佢一種感覺,唔係因為佢靚同想追佢先去識佢
要自然,不造作,對佢忽冷忽熱忽熱先可以引起佢對你0既興趣( ...
多謝ching分享經驗

夠精警

發新話題