發新話題

[認真] 結交女性

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-1-2009 22:17 發表

多謝ching分享經驗

夠精警
可惜我仍係單身

引用:
原帖由 rolex 於 24-1-2009 22:18 發表

可惜我仍係單身
我同你目標唔同,我暫時未有需要拍拖

祝你快啲有桃花

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-1-2009 22:34 發表

我同你目標唔同,我暫時未有需要拍拖

祝你快啲有桃花
0甘咩事指定要靚女,唔靚唔可以做fd咩喂?

引用:
原帖由 rolex 於 24-1-2009 22:37 發表

0甘咩事指定要靚女,唔靚唔可以做fd咩喂?
而係我冇幾多fd令女,想識返多啲姐

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-1-2009 22:46 發表

我好怕同d靚女齋做fd,要好有定力先得,
如果好熟又係自己鍾意類型又單身,根本無理由叫自己唔去馬

引用:
原帖由 rolex 於 24-1-2009 22:54 發表

我好怕同d靚女齋做fd,要好有定力先得,
如果好熟又係自己鍾意類型又單身,根本無理由叫自己唔去馬
因為我以前個女友都係令女, 散左後....感覺自己蝕左好多野
所以而家只係想有啲令女fd, 只係做fd,會長久,自己又快樂

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-1-2009 22:58 發表

因為我以前個女友都係令女, 散左後....感覺自己蝕左好多野
所以而家只係想有啲令女fd, 只係做fd,會長久,自己又快樂
怕你到時忍唔住0者.....

阿樓主唔好嬲 , 我對你有種奇怪感覺:發女寒......

引用:
原帖由 於 25-1-2009 02:18 發表
你估個個好似你咁馮德倫......的女仔由香港仔排到去赤柱咩....

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-1-2009 14:09 發表

你估個個好似你咁馮德倫......的女仔由香港仔排到去赤柱咩....
根據香港統計處在1月24日的數據,而家係排左2條廣九鐵路
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 25-1-2009 02:18 發表
一點點啦

只係見到人身邊有好多女性朋友....自己冇
所以想諗辦法識多啲啫

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-1-2009 22:46 發表

唔好嬲~我只系有感而發

你唔好比人知你d fd知你系邊個同睇到呢個post,尤其系女仔
如果唔系唔單只識唔到你要既靚女,連其他朋友都冇埋

引用:
原帖由 hmstalent 於 25-1-2009 15:04 發表

唔好嬲~我只系有感而發

你唔好比人知你d fd知你系邊個同睇到呢個post,尤其系女仔
如果唔系唔單只識唔到你要既靚女,連其他朋友都冇埋
CGF 唔會有幾多女仔睇架啦, 十個都未必有一個...

引用:
原帖由 Anonymous 於 25-1-2009 15:57 發表

CGF 唔會有幾多女仔睇架啦, 十個都未必有一個...
一百個都未必有一個..............

你地咁念真系太天真

發新話題