發新話題

你地對one night有咩睇法

引用:
原帖由 一等兵 於 27-1-2009 03:41 發表
對不起..........................
索女係男人十成九都忍唔到囉

but小弟唔鍾意one night囉
唔鍾意≠唔會

引用:
原帖由 一等兵 於 27-1-2009 18:30 發表

太過份啦
一d都唔過份
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

踢爆咗
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 27-1-2009 19:44 發表
踢爆咗
rip for你個j比人踢爆左( )
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

同叫雞冇分別,扑完閃

引用:
原帖由 Anonymous 於 27-1-2009 23:32 發表
同叫雞冇分別,扑完閃
有的,嫖妓要比$$$

引用:
原帖由 Anonymous 於 27-1-2009 23:32 發表
同叫雞冇分別,扑完閃
同叫鴨冇分別,爽完閃
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

男的過x癮,女的過x癮

大家都自願既,兩個都開心,冇問題丫~!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-1-2009 00:02 發表

有的,嫖妓要比$$$
ONS一樣要比錢~租間好DD 0既酒店都成七舊水一晚架!玩得就千祈咪帶返屋企~

引用:
原帖由 bravohk 於 29-1-2009 19:54 發表

ONS一樣要比錢~租間好DD 0既酒店都成七舊水一晚架!玩得就千祈咪帶返屋企~
租房的野,好有彈性的,返工放工都經開旺角,見到西洋菜街上面d招牌都有時鐘,三,兩百都可以過夜

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-1-2009 22:53 發表

租房的野,好有彈性的,返工放工都經開旺角,見到西洋菜街上面d招牌都有時鐘,三,兩百都可以過夜
ONS都算係幫朋友吖~朋友有""需要""梗係要幫手嘛~招呼朋友梗係揾間好D...

"性地哥哥"都唔錯架~七舊有找,起碼朋友仔唔會覺得Cheap 嘛~

ons同叫雞無分別咁搭公巴同搭的士有咩分別?
一架輪著俾人坐,有固定條件無得自主權,唔會好舒服但滿足欲望
一架唔成好多人會簡黎坐,有得大家就條件,舒服啲又滿足到欲望
你簡邊樣搭?

引用:
原帖由 bravohk 於 30-1-2009 22:41 發表

ONS都算係幫朋友吖~朋友有""需要""梗係要幫手嘛~招呼朋友梗係揾間好D...

"性地哥哥"都唔錯架~七舊有找,起碼朋友仔唔會覺得Cheap 嘛~
好熟行情wor

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-1-2009 21:16 發表

好熟行情wor
咪咁大聲啦....不過我想佢澄清點解咁清楚

發新話題