34 123
發新話題

被暗戀ed?

被暗戀ed?

想問下大家有冇咩方法可以試到對方係咪暗戀自己呢?

事源就係從某個同事知道有位女同事對我地呢Team人既其中一個有意思,

而我後來諗諗下,就硬係覺得(可能只係主觀感覺)佢對我同對其他同事有D唔同

仲要最近收到D風,有幾位同事將我同呢位女同事拉埋一齊講笑(唔知算唔算傳喇 )

背景:我有女友,而且我細過呢位女同事(而呢位女同事都知道的)

你都係無謂諗咁多野,一諗多就會有歪念,之後就......
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我就係想諗多D姐

咁睇o黎你同而家o個個都
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

幸福係要自己爭取既

咁你直頭順其自然就ok la

就係驚會錯意, 所以先想試下佢嗎......

如果肯定左, 我就唔只順其自然, 直情促進發展添啦

有BUG

引用:
原帖由 Anonymous 於 1-2-2009 15:22 發表
有BUG
係,所以呢你係邊個其實

引用:
原帖由 Anonymous 於 1-2-2009 15:16 發表
就係驚會錯意, 所以先想試下佢嗎......

如果肯定左, 我就唔只順其自然, 直情促進發展添啦
我係覺得係鍾意人的就唔洗理佢

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-2-2009 16:04 發表

我係覺得係鍾意人的就唔洗理佢
其實莊家有冇拍過拖?

引用:
原帖由 Anonymous 於 1-2-2009 17:27 發表

其實莊家有冇拍過拖?
有,都係一句,係鍾意的你就追人la

年齡不是問題!
我之前果個都大我兩年

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-2-2009 18:02 發表
年齡不是問題!
我之前果個都大我兩年
樓主,基本上都係上硬佢ga la

點解個個師兄都噤好艷福嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

34 123
發新話題