發新話題

[認真] 如果係你, 你會點做?

引用:
原帖由 阿芝 於 7-2-2009 10:47 發表

BB冇做錯架...點可以當佢係一個教訓?!!
係囉, 我都係咁話... 但大家都無計可施.... 佢媽媽又唔肯決絕地去做.....

回復 6# 的帖子

我唔贊成鎖住
因為根本就鎖唔到@@

一陣佢唔知點樣又爬窗出出入入果陣跌親仲大獲....=(
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

I have a friend's friend that have a same case..................

回復 16# 的帖子

教佢就算要....都要做好保護?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 7-2-2009 10:49 發表
我唔贊成鎖住
因為根本就鎖唔到@@

一陣佢唔知點樣又爬窗出出入入果陣跌親仲大獲....=(
爬窗又唔會掛....
引用:
原帖由 阿芝 於 7-2-2009 10:51 發表
教佢就算要....都要做好保護?
會唔會變相鼓勵佢去交配?...

引用:
原帖由 POCMarco 於 7-2-2009 10:51 發表
I have a friend's friend that have a same case..................
依家d後生真係

其實個細佬已經中曬毒,仲有埋性關係...人仔細細,大少爺脾氣,一般而言係好難講得郁
要做既,係將個細佬從拍拖之中,拉返佢出黎,等佢唔好沉迷拍拖....
一係就搵個可以壓得住細佬既人,罵又好講又好,比下當頭棒喝,睇下個細佬醒唔醒
一係就成家人同個細佬一齊坐低,慢慢講,唔好一開始就話佢唔岩,應該問返佢點諗先,等佢講左自己既睇法,
然後再就住佢既睇法,盡度以客觀態度分析返個現實比佢知,可能會好少少既
小弟愚見,如有得罪或錯既地方,請見諒

引用:
原帖由 Anonymous 於 7-2-2009 11:04 發表

會唔會變相鼓勵佢去交配?...
哎..又好似係...哎呀.我都唔識喇...
人怕出名 芝怕肥/_\

去到呢個地步...
唯有教佢做d安全措施

我只係諗到.......有人衰十一.....與未成年少女發生性行為
佢屋企人有冇同佢咁講?阿當講得冇錯架,大家都後生過,一定知撞過板先知衰

引用:
原帖由 kimkileo 於 7-2-2009 11:30 發表
我只係諗到.......有人衰十一.....與未成年少女發生性行為
佢屋企人有冇同佢咁講?阿當講得冇錯架,大家都後生過,一定知撞過板先知衰
就係衰十一, 所以佢媽媽都唔敢同學校老師/學校社工講
撞過板先知衰係岩, 但係生左個BB出來咪又係屋企人丞擔....

引用:
原帖由 阿芝 於 7-2-2009 11:13 發表

哎..又好似係...哎呀.我都唔識喇...
我都頭痕...

引用:
原帖由 mujiadam 於 7-2-2009 10:36 發表
講真下....我係你同你女友就由佢,呢D人,你唔比佢死一次佢唔心息
絕對贊成 !

**************************************************************************************

細佬唔聽人講 , 呢D 係由細種落既因果

你女友父母仲健在 , 你女友家庭又大男人主義(照字面睇) , 你兩個真係做唔到D乜野

好老實 , 個女仔大膽度可以痾落窗台 , 佢都算 "野" 到盡 , 你好難同佢講道理打溫情牌

呀細佬話搞大左自己搞得掂 , 大家都知係吹水

俾錢佢佢又駛哂落個女仔度 , 經濟封鎖佢 , 盞佢出去做兼職無心向學 (不過而家都係無心向學)

細佬有冇同你玩開 ?

引用:
原帖由 阿芝 於 7-2-2009 10:47 發表

BB冇做錯架...點可以當佢係一個教訓?!!
BB 當然係無錯

生左出黎 , 難保唔會變到好似個女仔個阿媽咁

到時候歷史又重演一次...

引用:
原帖由 於 7-2-2009 12:54 發表

絕對贊成 !

**************************************************************************************

細佬唔聽人講 , 呢D 係由細種落既因果

你女友父母仲健在 , 你女友家庭又大男人主義(照字面睇) ,  ...
但係生左個B出來點算? 由得父母照顧?
我同佢有對話傾計, 但唔係心交

發新話題