發新話題

[認真] 如果係你, 你會點做?

頭先同女友傾電話, 傾到佢細佬就火都黎....
琴晚佢細佬發脾四出左街搵女朋友之後, 半夜一點先返

佢老豆老母唔理 , 你作為外人可以做得D 乜 ?

佢兩老唔肯狠下心腸 , 你同你女友落多少心機 , 動幾多親情都係白費

佢下次再走咪落埋鐵鍊 , 佢走三五七日唔俾錢佢 , 條女肯養佢咩 ?

半夜一點咁早就返 , 條o靚仔惡極有個譜啦...

引用:
原帖由 於 7-2-2009 13:27 發表
佢老豆老母唔理 , 你作為外人可以做得D 乜 ?

佢兩老唔肯狠下心腸 , 你同你女友落多少心機 , 動幾多親情都係白費

佢下次再走咪落埋鐵鍊 , 佢走三五七日唔俾錢佢 , 條女肯養佢咩 ?

半夜一點咁早就返 , 條o靚仔 ...
讚成師兄講法..............唔好理嘞
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

經濟封鎖!!
有fd既呀媽試過
用"月頭出糧"既方式,比到夠用就好

但係就有十分強烈的大少爺脾氣! 而家人都已經習以為常....

今日學校對卷, 主科無炒, 但係其他科就炒曬, 呀媽鬧佢, 佢重好老定話「成績表都未派, 份卷炒左, 但係平時分會拉返高嫁喇!」
之後就落左街, 同女朋友食飯...
佢呀姨打電話俾佢, 同佢講佢咁做係唔岩, 再咁落去遲早出事, 但佢居然話「我係唔會聽你講野, 因為你地講o既野係唔正確!」

死火
父母開始管制唔到佢
一定會出事
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Anonymous 於 7-2-2009 13:13 發表
頭先同女友傾電話, 傾到佢細佬就火都黎....
琴晚佢細佬發脾四出左街搵女朋友之後, 半夜一點先返
1.社工
2.打
3.外國讀書
4.請佢食皇家飯

引用:
原帖由 sealsman 於 7-2-2009 19:32 發表

1.社工
2.打
3.外國讀書
4.請佢食皇家飯
玩下手...佢女友又有2個錢...
2個過去雙雙對對

引用:
原帖由 sealsman 於 7-2-2009 19:32 發表

1.社工
2.打
3.外國讀書
4.請佢食皇家飯
1 佢實唔制
2 走
3 去外國可能仲死
4 得喎

09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 lahc 於 7-2-2009 19:35 發表

玩下手...佢女友又有2個錢...
2個過去雙雙對對
個女朋友仔唔係正經女仔,
細細個父母離婚, 呀媽又唔理佢, 只會俾錢佢洗, 而且呀媽成日唔在家, 成績包尾唔洗講.

引用:
原帖由 sealsman 於 7-2-2009 20:54 發表

個女朋友仔唔係正經女仔,
細細個父母離婚, 呀媽又唔理佢, 只會俾錢佢洗, 而且呀媽成日唔在家, 成績包尾唔洗講.

佢阿媽可能每個月放低1萬幾千俾佢洗,無返噤上下...點買得起8百支化妝品,7百蚊件tee

這個時候應該要找社工
我有親戚做呢行
佢地係專業人士
一定會幫到佢地

就算係唔肯見社工都有好多辦法
襯未出事快d求助la

引用:
原帖由 Anonymous 於 7-2-2009 11:05 發表

依家d後生真係
佢中一開始起 camp 到同人搞埋, 跟住 keep 住唔停, 我真係冇野講
i am afraid that he has got HIV already!!!!!!

中一噤快
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

15歲就用sk2個女仔都唔多掂
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 POCMarco 於 8-2-2009 01:20 發表

佢中一開始起 camp 到同人搞埋, 跟住 keep 住唔停, 我真係冇野講
i am afraid that he has got HIV already!!!!!!
又唔係同好多條女搞,唔會提高中HIV機率...

發新話題