發新話題

不快經歷.........

引用:
原帖由 peter195 於 17-3-2007 01:38 發表

......... 我都知奇怪........
一痛想叫一叫死,粒彈就無啦啦入左去........
睇過醫生話叫我去大排返出黎.....無就食瀉藥
咁唔小心!!!!!!  咁醫生有無話幾多日後會從大大中走返出黎????

引用:
原帖由 Bird 於 17-3-2007 10:54 發表

咁唔小心!!!!!!  咁醫生有無話幾多日後會從大大中走返出黎????
最快都要八個鐘…

我地玩原裝槍..
我朋友俾人打中利底..流血..
但係你諗下個機會幾細..

死啦 我而家立即出去買個高達mask先!!!
新兵!報到!

你地玩 cqb 有沒有限玩單發的 ,
如果單發都一槍中口 , 真係勁過中六合彩
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

打CQB唔戴full mask = 抵錫

引用:
原帖由 yannchambrier 於 17-3-2007 16:07 發表
打CQB唔戴full mask = 抵錫
比BB彈錫
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

自從我打game爆牙
我一定戴面mask!

回覆 #23 追逐者 的帖子

咁隻牙有冇甩到?

CQB 一定要Full Mask

我都試個俾手槍近距離打中門牙..好彩冇乜大礙

引用:
原帖由 Kira 於 17-3-2007 21:32 發表
咁隻牙有冇甩到?
一隻門牙碎左四份一.......

引用:
原帖由 追逐者 於 17-3-2007 23:46 發表

一隻門牙碎左四份一.......
me too, but 3/4 broke.....

引用:
原帖由 qkraymond 於 17-3-2007 15:19 發表
你地玩 cqb 有沒有限玩單發的 ,
如果單發都一槍中口 , 真係勁過中六合彩
沒有.......多數用手槍+原裝馬記的 MP5K or MP7.........
但若果多數人用手槍就會 ban 電槍

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-3-2007 22:23 發表
CQB 一定要Full Mask
個look會唔會好怪?
因小弟是就咁民兵 look 上陣

發新話題