發新話題

[認真] 香港人如果要留係澳門住...要點做?

我唔想做荷官...如果肯請我一世我當然可以啦...但係我又唔覺得會...

所以想做其他.....租我可以其他人夾...."

係WOR!我冇諗過娶澳門老婆....!!!!

引用:
原帖由 於 19-2-2009 02:14 發表

佢 d 頭髮應該直過街霸個軍佬...
不如去應徵做bungee jump職員...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 仔仔 於 19-2-2009 02:17 發表
我唔想做荷官...如果肯請我一世我當然可以啦...但係我又唔覺得會...

你去識賭王d孫女吧!

引用:

攪店!
就咁話啦!
close file...
人怕出名 芝怕肥/_\

咩三千三蚊?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-2-2009 02:20 發表
咩三千三蚊?
日日跳.....
人怕出名 芝怕肥/_\

直的講......好多澳門人都冇得撈,同香港依家情況一樣
除非你有非常特殊既技能啦.....

引用:

如果你過去只係為一撻講廣東話既地方 , 又可以過d 悠閒日子 , 打份平凡工既話

放棄吧...

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-2-2009 02:21 發表
直的講......好多澳門人都冇得撈,同香港依家情況一樣
除非你有非常特殊既技能啦.....
仔仔哥你最特殊既技能係....?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 於 19-2-2009 02:16 發表

我姪女有好多土生葡人friend , 個個都
唔洗講你有冇黎過叔叔抱抱先....

引用:
原帖由 阿芝 於 19-2-2009 02:20 發表

日日跳.....
點解會諗起?有興趣?

引用:
原帖由 阿芝 於 19-2-2009 02:22 發表

仔仔哥你最特殊既技能係....?
打jj 可以打架飛機落黎 !!

講下笑...咪嬲

引用:
原帖由 於 19-2-2009 02:21 發表

如果你過去只係為一撻講廣東話既地方 , 又可以過d 悠閒日子 , 打份平凡工既話

放棄吧...
乜地球存在呢個地方咩.....

其實點講呢....我預左就算過到去...生活都唔會好過....完全新生活...但係冇計...我有我的理由要支持落去...."不過E+點都要諗過到去先

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-2-2009 02:22 發表

唔洗講你有冇黎過叔叔抱抱先....
阿叔只係輩份上...雖然年紀只係大我2、3年

發新話題