16 12
發新話題

[認真] 分手要點做

分手要點做

我同女友已經冇feel,應該點分手?我又唔想分完之後見到成日都阻口阻面咁~
求大家幫幫手

係佢對你無定係你對佢無feel
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

大家曾經愛過

要分開之後好似無事咁

難D喎

大家坐低慢慢傾

教人分手 , 容乜易第日生仔無PATPAT架......

引用:
原帖由 於 5-3-2009 21:30 發表
拍拖姐..唔Arm未分lor
有咩好怕

而家又唔係教佢結完婚後離婚

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-3-2009 20:23 發表
我同女友已經冇feel,應該點分手?我又唔想分完之後見到成日都阻口阻面咁~
求大家幫幫手
只要用佢心平氣和講分手

之後要離一段長時間唔好見面
耐左就會淡+唔會面左左

因為大家已經左咩好講

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

坐低慢慢傾知咗佢感受先......(你女朋友係咪衝動既人????如果佢係叫個朋友一齊去無噤危險)
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

發卡哦?好易姐!

你是一個好人
有更適合你既人
我地做返朋友

講笑,唔好當真!

[quote]原帖由 一等兵 於 6-3-2009 02:15 發表
坐低慢慢傾知

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-3-2009 02:43 發表
發卡哦?好易姐!

你是一個好人
有更適合你既人
我地做返朋友

講笑,唔好當真!
你係一個好人,你真係一個好好既人
你話大家都無feel啫,如果假定真係大家都無feel,是旦一方講分手我相信你唔洗上黎問問題
定係你而家一廂情願覺得大家無feel驚講出口傷人心?
分手要合理解釋,我相信自己無錯你分手有point根本我覺得即使佢日後黑口黑臉我都唔會介意,
唔係段段感情都可以由情侶返去好朋友,感情係順其自然唔係強人所難.
真正既友誼係要磨返黎,有時一時三刻怒火人之常情.過去左佢明白道理既根本就唔再係一回事
又何必執著做唔做返朋友?

引用:
原帖由 於 5-3-2009 21:30 發表
餅餅信呢的野架咩....

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-3-2009 16:55 發表

餅餅信呢的野架咩....
可能佢........

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-3-2009 20:23 發表
求大家幫幫手
冇feel 都唔知呢家d人仲知唔知咩係"愛"

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-3-2009 09:32 發表

冇feel 都唔知呢家d人仲知唔知咩係"愛"
係囉.......加下重有冇人明,頭半年係熱情,之後會變愛情,最尾遲早都會變感情............
有feel冇feel???你古細路仔玩遊戲咩??............

16 12
發新話題